Karel Gott by se radoval z třetího vnoučete. Druhorozená dcera Lucie je těhotná

Druhorozená dcera zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80) má velký důvod k radosti. Lucie Valčíková (35) se svým druhým manželem Lukášem (30) očekává příchod prvního společného potomka. Úspěšně tak pokračuje v rozšiřování rodiny, do které už v letních měsících přibyli dva noví členové.

Lucie Valčíková, druhá dcera Karla Gotta, vede spořádaný život a nesnaží se příliš ukazovat v médiích. Po téměř třináctiletém manželství se v roce 2020 rozvedla s kuchařem Janem Kovaříkem a v listopadu následujícího roku se provdala za Lukáše Valčíka, jehož příjmení přijala a vystupuje pod ním.

Z předchozího manželství má druhorozená dcera hudebního velikána syny Vojtu (11) a Honzíka (10). Ti se nyní mohou těšit na sourozence, jak Lucie potvrdila s tím, že detaily ovšem sdělovat nebude. „Chci to prožít v klidu se svou rodinou,“ uvedla pro deník Blesk.cz budoucí trojnásobná maminka.

Nejstarší dcera Dominika loni představila klip věnovaný Karlu Gottovi:

Rozšiřování rodiny

V létě loňského roku se Lucie Valčíková pochlubila rozšířením rodiny o dva chundelaté členy. S manželem si pořídili vytoužené pejsky, jednoho už před svatbou, druhého až o něco později. „Měla jsem pejska naposledy jako malá a Luky pejsky také miluje. Udělali jsme si radost,“ cituje nadšenou paničku deník Aha!.

Oba pejskové už se stihli stát rovnocennými členy domácnosti manželů Valčíkových a zanedlouho budou na procházky chodit nejen s paničkou a s páníčkem, ale také s nejmenším přírůstkem v kočárku.

Třetí vnouče

Karlu Gottovi se osudnou stala akutní leukémie, které podlehl v říjnu roku 2019. Z nového přírůstku do rodiny v podobě třetího vnoučete by se nepochybně radoval. Sám vyrůstal jako jedináček, a tak by nepochybně byl rád, že děti jeho dcery mají tu nejlepší společnost.

Sdílejte článek
Štítky Karel Gott dítě rodina manželství těhotenství manželé Lucie Gottová Lucie Valčíková Blesk Aha! Jan Kovařík Lukáš Valčík

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.