Celebrity

25. prosince 2022 06:30

Tomáš Durčák

Charlotte Ella Gottová: První a poslední role po boku tatínka ji vynesla na výsluní

Když draka bolí hlava - upoutávka

Jako by mu z oka vypadla. Tak stále častěji veřejnost označuje podobu Charlotty Elly Gottové (16) a jejího otce, hvězdného Karla Gotta (†80). Může za to i skutečnost, že Charlotte v poslední době pomalinku otevírá své soukromí a zároveň začíná pokládat základy možné pěvecké kariéry.

Zatímco Karel Gott neměl s publicitou nikdy vážný problém, své dvě nejmladší dcery Charlottu Ellu a Nelly Sofii v útlém věku držel spíš mimo reflektory. Poprvé se obě po jeho boku skutečně objevily až v roce 2018 v pohádce Když draka bolí hlava, kterou můžete sledovat 25. prosince od 16:30 na Primě.

„Obě holčičky jsou velmi talentované a z mého pohledu pro diváky i věrohodné. Zda se jednou vydají touto cestou, to už nechám jen na nich, hlavně aby je jejich budoucí povolání bavilo,“ řekl Gott o svých dcerách na premiéře pro iDNES.cz.

Už zde však pohledná děvčata zaujala a začalo se spekulovat o tom, zda by některá z nich nemohla přece jen jít v otcových šlépějích. Zvlášť proto, že titulní píseň s Gottem nazpívala jeho dcera Charlotte Ella, která zde vůbec poprvé ukázala jistý pěvecký talent.

Hit Srdce nehasnou

O rok později se Charlotte nesmazatelně zapsala do povědomí všech, když s tatínkem krátce před jeho smrtí nazpívala dojemný duet Srdce nehasnou, který má k dnešnímu dni jen na Youtube astronomických 76 milionů zhlédnutí. Zároveň stejně jako v titulní písni k pohádce potvrdila, že po svém otci nezdědila jen rysy v obličeji, ale dost možná i zlato v hrdle.

„Ivanka i Karel byli docela upřímní a vlastně mi řekli, že pokud se rozhodnu to napsat, tak to musím napsat velmi rychle, aby to stihli s Charlottkou nazpívat,“ popsal pro iDNES.cz nelehké okolnosti vzniku písně autor skladby Richard Krajčo, který při jejím natáčení věděl, že Gottův zdravotní stav je vážný.

Jak připustil producent písně Lukáš Chromek, jednoduché to nebylo ani pro Charlottu. „Vím, že Charlottka měla respekt k textu písně. Věděla, o čem zpívá, a nebylo to pro ni lehké. Občas jsme ji museli všichni povzbudit, že je to jen píseň. Je to citlivá slečna,“ řekl Chromek pro eXtra.cz

Nová hvězda na obzoru?

Dnes 16letá Charlotte se v poslední době začíná z ústraní, v němž s mladší sestrou i matkou Ivanou od Gottovy smrti byly, vracet do světel reflektorů. Jednak začala být sporadicky aktivní na svém Instagramu, kde tu a tam zveřejní fotografii ze svého soukromí. V létě navíc dosáhla pravděpodobně svého dosud největšího pěveckého úspěchu, když v pražské O2 aréně vystoupila na koncertě k poctě svého tatínka Karla.

Během duetu se slovenskou zpěvačkou Darou Rolins zazpívala hit Zvonky štěstí, který kdysi s Karlem Gottem zpívala právě Dara. Ta posléze připustila, že před vystoupením Charlotte trochu bojovala s trémou, ale nakonec vše dobře dopadlo a Gottova dcera na ni udělala dojem. Jak známo, ještě před otcovou smrtí mu slíbila, že půjde v jeho šlépějích.

„Charlotte je povahou asi trochu víc po mně. A podobou po mojí mamince Marii. Je velmi senzitivní a empatická vůči svému okolí. Sedí mi na klíně a probíráme spolu nejen muziku, ale občas vedeme i hlubší filozofické debaty. Mnohdy o věcech mezi nebem a zemí,“ popsal Karel Gott povahu dcery ve své autobiografii.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.