Celebrity

21. června 2022 15:12

Josef Šťastna

Charlotte Gottová slyšela, co je nutné zlepšit. Dara Rolins pojmenovala její chyby

Koncert Pocta Karlu Gottovi

Vzpomínkový koncert za zesnulého Karla Gotta (†80) se vydařil i díky společnému vystoupení, které připravily Dara Rolins a zpěvákova dcera Charlotte Ella Gottová (16). Publikum je odměnilo dlouhým potleskem, profesionálka Dara ale ví, že Charlotte má do budoucna co zlepšovat.

Slovenská popová hvězda Dara Rolins na Mistra Karla Gotta bude vždy vzpomínat s láskou, protože společný hit Zvonky štěstí jí pomohl jako malou teenagerku nasměrovat k velké kariéře. Nyní se k legendárnímu songu vrátila, po jejím boku ale stála Charlotte Ella Gottová, která se netají tím, že tatínkovým přáním bylo, aby šla v jeho šlépějích.

V neděli a v pondělí se v pražské O2 areně uskutečnily vzpomínkové koncerty věnované mimořádnému zpěvákovi a milujícímu tatínkovi i manželovi, za nimiž stála Ivana Gottová (46). Ta připomněla, že koncerty patří k počinům, které za svého života ještě stihl naplánovat sám Gott.

„Jsem ráda, že se podařilo uskutečnit i toto manželovo přání. Po úspěšném vydání jeho autobiografie Má cesta za štěstím a premiéře celovečerního dokumentu Karel je tento koncert další z projektů, které ještě za svého života sám načrtl, a my se snažíme jeho představu co nejlépe naplnit,“ uvedla zpěvákova manželka v oficiální tiskové zprávě.

Diváci se těšili hlavně na výkon Charlotte Elly a čekali, že zazpívá emotivní song Srdce nehasnou. Přednes Zvonků štěstí po boku Dary Rolins byl pro mnohé Gottovy fanoušky překvapením. Dara v duetu zastupovala hlas Gotta, Charlotte zase zpívala pasáž, která v minulosti obvykle patřila slovenské popové hvězdě.

Dara Rolins měla pochopení a promluvila o trémě

Právě Dara Rolins svou mladou kolegyni za vystoupení před náročným publikem pochválila, našla ale také chybičky. Pro Charlotte Ellu bylo složité zpívat ve slovenštině. Dara si také uvědomila, že Gottova dcera zápasila s velkou trémou, protože na vyprodanou O2 arenu zvyklá není. Z plného hlediště by se rozklepala kolena i mnohem ostřílenějším zpěvačkám.

„Dneska jsme trošku zápasily s trémou a respektem k tomu velikému prostoru a vůbec k jevišti,“ uvedla pro eXtra.cz Dara s tím, že diváci snad ocenili snahu a nikdo neměl chuť Charlotte kritizovat za nedokonalou slovenštinu. „Řekla jsem jí, ať se s tím vůbec netrápí. Myslím, že jí bude odpuštěno všechno. Všichni vědí, že Slovenka není, a i ty menší chybičky, které se ve výslovnosti objevily, vůbec nevadí,“ dodala Dara otevřeně s tím, že kdyby se jednou Charlotte chtěla zpěvem živit, čeká ji dlouhá cesta.

„Jediná cesta je zhluboka se nadechnout a říct si, že už nastal ten moment, který nejde zvrátit, nejde před ním couvnout a je nutné si ho užít,“ popsala Dara Rolins webu eXtra.cz recept, jak s nervozitou bojovat.

Během koncertu na Gotta zavzpomínal také Libor Bouček v roli moderátora. Na jevišti pak radost rozdávali například Bára Basiková, Eva Burešová, Marek Ztracený, Vašek Noid Bárta, Monika Absolonová, Petr Bende, Jiří Suchý, Ondřej Brzobohatý, Ilona Csáková, Dasha, Michal David, Petra Janů, Petr Kolář, Richard Krajčo, Olga Lounová, Leona Machálková, Leoš Mareš, Bohuš Matuš, Adam Mišík či Jitka Molavcová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.