Porod v přímém přenosu. Agáta Hanychová by chtěla velký okamžik vysílat živě

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Modelka a influencerka Agáta Hanychová (37) se už plně soustředí na svůj třetí porod. Žena, která velkou část života prožívá na sociálních sítích, se nechala slyšet, že by klidně během porodu vysílala živý stream.

Agáta Hanychová se ve druhé polovině března stane trojnásobnou maminkou. S podnikatelem Miroslavem Dopitou má syna Kryšpína, s hercem Jakubem Prachařem se střídají v péči o dceru Miu. Třetího potomka bude Agáta vychovávat s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (53).

Na miminko se netěší jen široká rodina v čele s babičkou Veronikou Žilkovou, ale také řada fanoušků a fanynek, kteří Agátu sledují na sociálních sítích. Ti se modelky prostřednictvím Instagramu zeptali, zda neuvažovala o tom, že bude porod vysílat živě. Agáta by se tomu nebránila.

Bude Agáta porod vysílat živě?

„Bavilo by mě udělat živák u porodu, kdybych dopředu věděla, že všechno dopadne super, ale to mi určitě nikdo neřekne,“ vysvětila Hahychová s úsměvem.

Partnerka Jaromíra Soukupa se těší na holčičku. Počítá s tím, že se rodina rozroste o dceru, ale pohlaví miminka si zamilovaná dvojice zjistit nenechala. Hanychová také fanoušky zaskočila, když jim sdělila, že jméno, které pro dceru už před měsícem vybrala, se jí přestává zamlouvat.

„Já jsem začala přemýšlet, že se mi jméno Rozárka úplně nelíbí. Tak začínám uvažovat nad jinými jmény. Rozárkou si nejsem stoprocentně jistá, takže bůh ví,“ cituje vyjádření Agáty Hanychové web Super.cz.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.