Rodina Veroniky Žilkové je za vodou. Synové získali obří dědictví po otci

Vincent (25) a Cyril (33) Navrátilovi, synové Veroniky Žilkové (61) a Marka Navrátila (†55), po svém otci zdědili majetek za miliony korun. Vše vyšlo najevo až po letech, protože smrt stavebního inženýra Navrátila byla náhlá a nenechal po sobě žádnou závěť.

Marek Navrátil byl druhým manželem Veroniky Žilkové, kterého si vzala po rozvodu s Jiřím Hanychem (57). Zemřel nečekaně v květnu 2016. „Bylo to náhlé. Dostal mrtvici, převezli ho s krvácením do mozku do nemocnice a tam zemřel,“ řekla Veronika Žilková pro deník Blesk. „Byli jsme rozvedení, ale byl to otec mých dvou dětí, a spolu jsme jich vychovávali dokonce pět.“

Jejich manželství trvalo od roku 1988 do roku 2005. „Od dvou let vychovával i mou dceru Agátu z předchozího manželství, kterou miloval a ona jeho. A k našim dvěma synům jsme si ještě osvojili Honzu a Markétu z dětského domova. Zůstali jsme i po rozvodu přátelé,“ popsala Žilková s tím, že Navrátila si oblíbila i její nejmladší dcera Kordula (17), kterou měla později s Martinem Stropnickým.

Veronika Žilková a Marek Navrátil si osvojili syna Honzu. Jak mu maminka radila v pořadu Můj muž to dokáže?

Cyril a Vincent po svém otci zdědili především jeho dům v pražské čtvrti Přední Kopanina. Vyplývá to ze záznamu o dědickém řízení v katastru nemovitostí a čistá hodnota pozůstalosti je 10 327 771 Kč, jak uvedl deník Blesk.

Vincentovi připadl ještě stoprocentní podíl v otcově firmě MÁTA stavební práce s.r.o. ohodnocený dle základního kapitálu na 200 tisíc. A také práva ke dvěma bankovním účtům, ze kterých měl uhradit 38 110 Kč za poslední rozloučení s tatínkem. Firma mu patřila do roku 2021, pak ji ale přepsal na svého staršího bratra. Proč se tak stalo, neuvedli.

Obzvlášť o Vincentovi se v poslední době mluví a píše jako o skvělé nezadané partii. Nedávno totiž pohledný milionář přiznal, že je čerstvě po rozchodu.

Sdílejte článek
Štítky peníze Veronika Žilková rodina milionář Martin Stropnický dědictví Agáta Hanychová Cyril Navrátil Kordula Stropnická Marek Navrátil Vincent Navrátil

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.