Celebrity

30. prosince 2022 12:15

redakce Prima Ženy

Žilková o manželovi: Stropnický lže jako všichni politici. Hrál šťastného tátu

Těžký rok hvězd Divadla Broadway

Herečka Veronika Žilková (61) to letos neměla snadné. V březnu oznámila, že se po osmnácti letech rozchází s manželem Martinem Stropnickým (66), v prosinci zažila nehodu za volantem a o Vánocích jí zemřela maminka Olga (†98). Pro magazín Showtime opět promluvila o rozpadu manželství.

Jeden z nejstabilnějších vztahů českého showbyznysu zažil na začátku roku pořádnou ránu. Nečekanou zprávu o tom, že se ve vztahu něco děje, dostala Veronika Žilková údajně přes e-mail. Později se potvrdilo, že za rozchodem stojí jiná žena. Šlo o podřízenou Stropnického z ambasády ČR v Tel Avivu, Markétu Horňákovou (30).

„Rok 2022 pro mě byl v mnohém nový. Hlavně v tom, kolikrát se dá v životě začínat. Jsem ráda, že jsem na večírku Divadla Broadway, protože Olda (Oldřich Lichtenberg Jr., ředitel divadla, pozn.red.) byl první člověk a jediný kamarád, který mi zavolal za deset minut poté, co vyšlo v bulváru, že nás Stropnický opustil. Byl první a v podstatě jediný, kdo mi podal pomocnou ruku. Tímto chci jemu a celému divadlu poděkovat – mám nyní nový domov, nové kamarády, nové lásky a je to skvělé,“ uvedla Žilková.

Stropnického nejúspěšnější role? Podle Žilkové šťastný otec

Když si bývalého herce a současného velvyslance České republiky v Izraeli v roce 2008 brala, netušila, co vše je ve vztahu čeká. Museli překonat tragédii, kdy v pouhých osmi měsících života zemřel jejich chlapeček Melichar s těžkou vrozenou vadou. Nakonec se jim narodila vymodlená dcera Kordula (17).

Nešlo o hereččino první manželství, vdala se celkem třikrát. Proč tomu tak bylo, vysvětlila a zároveň přiznala, že ani ona nebyla vždy svatá: „Protože předchozí manželé mě nechali přijít na jejich nevěry. Nevěry se stanou, ale ta zahýbající strana musí udělat maximum pro to, aby to neprasklo a nezranila svého partnera či partnerku. Nebyla jsem svatá, ale mé úlety byly vždy reakce na bolest z jejich zrady a nikdy nepraskly.“

Stropnický údajně Veroniku Žilkovou ve vztahu naprosto překvapil. Čím? „Úplně vším. Věděla jsem, že je politik, ale překvapila jsem sebe tím, že jsem nevěděla, že všichni politici brutálně lžou – a on nám velmi dobře lhal čtyři roky. Překvapil mě tím, že je tak prolhaný a vlastně jeho možná nejúspěšnější role byla, že hrál šťastného otce od rodiny, i když to tak vůbec nebylo,“ pokračovala v kritice v pořadu SHOWTIME.

Stropnický rozchod s Žilkovou dlouhodobě nekomentuje. Herečka současně tvoří pár se známým muzikantem Josefem Holomáčem (62).

Jak herečka Žilková slaví Vánoce?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.