Celebrity

20. prosince 2022 12:32

Marie Makovská

Veronika Žilková nezvládla řízení. Zničila auto těsně před Vánoci

Veronika Žilková (61) projížděla zasněženou Prahou a doplatila na to nepříjemnou nehodou. Milovaná Toyota Corolla je podle jejího tvrzení zničená. Herečka nejdřív údajně váhala, jak s nepříjemnou událostí naložit. Nakonec se svěřila svým fanouškům a bylo znát, že se jí ulevilo.

Všichni to známe, po nepříjemné události nám stále běží hlavou živé obrázky a trvá i několik dnů, než jsme schopni myslet zase na něco jiného. Podobně asi bylo i herečce Veronice Žilkové, která o víkendu v zasněžené Praze nabourala svůj vůz.

Za jiných okolností by možná s pravdou ven před svými fanoušky ani nešla, ale při pravidelném cvičení, jenž pořádá na Instagramu, ji nepříjemná vzpomínka dohnala. „Já vám to tedy řeknu. Já jsem prostě včera rozsekala auto. Prostě sníh, Praha... Naštěstí jsem živá a nikomu se nic nestalo,“ prozradila s pokorou v hlase.

K tomu navíc stále řeší soudní záležitosti s Martinem Stropnickým

„Těšila jsem se, jak budu mít volno, a zatím budu lítat po opravnách...“ dodala smutně. Výrazná nadílka sněhu v Praze, na kterou nejsou v hlavním městě všichni řidiči zvyklí, do toho kluzké silnice, předvánoční stres a shon... Veronika Žilková toho zřejmě měla až nad hlavu. A není sama, kdo na počasí nadává.

Například moderátorka Eva Decastelo (44) napsala na své sociální sítě s nadsázkou: „Tak jsem nastartovala auto, popojela tři metry a zase zaparkovala. Klouže to tak, že ani čtyřkolka to nezachrání. Beru nesmeky a jdu pěšky.“ A varovala své fanoušky: „Dávejte na sebe pozor!“

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.