Celebrity

16. října 2022 07:30

David Laštovka

Osudoví muži Veroniky Žilkové. Kdo všechno ji miloval před Stropnickým a Holomáčem?

Veronika Žilková, která letos slaví 61. narozeniny, po rozpadu manželství s Martinem Stropnickým (65) znovu září štěstím. Našla novou lásku, když se zamilovala do bývalého baskytaristy skupiny Argema Josefa Holomáče (62). Herečka v životě vystřídala spoustu mužů a velmi často šlo o známá jména. S kým v minulosti randila, jak dlouho jí vztahy vydržely a co bylo důvodem jejích rozchodů?

První velkou láskou Veroniky Žilkové byl o devět let starší herec Jan Hartl (70). Byl do ní tak zamilovaný, že si ji chtěl vzít za ženu. Herečka ho však opustila kvůli jinému muži, což jí dlouho nemohl zapomenout.

Krátký románek prožila Veronika také s hercem Michalem Peškem nebo spolužákem z DAMU, zpěvákem Pavlem Vítkem (60). „S kým jsem točila, s tím jsem si něco začala. I s tím Pavlem Vítkem jsem strávila jednu noc! Bylo to v mém dejvickém bytě, kam jsem se přestěhovala, když mě naši vyhodili z baráku za nějaké odhalené scény. Měli jsme takové free hippies období,“ popsala herečka ve své autobiografické knize Dělte dvěma.

S o třiadvacet let starším oscarovým režisérem Jiřím Menzelem (†82) chodila půl roku, a dokonce spolu měli čekat miminko. Nakonec se ale rozhodla, že si dítě nechá vzít. „Věděla jsem, že Menzel má holek víc. Navíc jsem byla děsně spálená životem. Také jsem nechtěla s dalším otěhotněním riskovat, že zase ztratím veškerou práci,“ vysvětlovala ve své životopisné knize.

Neslušné návrhy jí dělal Gott i Brodský

Jak přiznala, sbalit se ji pokoušel i Karel Gott (†80), a to v době, kdy už začínal randit se svojí budoucí manželkou Ivanou (46), nebo o jednačtyřicet let starší kolega Vlastimil Brodský (†81). Jejich vábení prý ale odolala.

Veronika Žilková se během života vdávala třikrát, žádné manželství jí ale nikdy nevydrželo. S prvním mužem, reklamním režisérem Jiřím Hanychem (64) se poznala ještě v době studií. Seznámili se v den jejích jednadvacátých narozenin. Manželé byli od roku 1984 a rok nato se jim narodila dcera Agáta (37). Rozvedli se o čtyři roky později, když se Hanych zamiloval do Veroničiny kamarádky Barbory.

Herečka se poté dala dohromady se svým kamarádem, stavařem Markem Navrátilem (†55), kterého si v roce 1988 vzala za muže a měla s ním dva syny: Cyrila (33) a Vincenta (25). Z dětského domova si navíc osvojili ještě další dvě děti: Honzu a Markétu. Navrátil krásně přijal i dceru Agátu, o kterou se řádně staral a vychovával ji od jejích dvou let. Manželství vydrželo sedmnáct let a tentokrát za jeho rozpadem stála Veronika, která se zakoukala do Martina Stropnického.

Jak Veronika Žilková okomentovala svůj vztah s Martinem Stropnickým v 7 pádech Honzy Dědka?

Nečekaný rozchod po e-mailu

Když si bývalého herce a současného velvyslance ČR v Izraeli v roce 2008 brala, doufala, že tentokrát už to bude napořád. Ve vztahu museli překonat obrovskou tragédii. V pouhých osmi měsících života zemřel jejich chlapeček Melichar, který měl těžkou vrozenou vadu – brániční kýlu. Nakonec se vytouženého potomka přece jen dočkali a narodila se jim dcera Kordula (17).

Manželství Žilkové a Stropnického patřilo k nejstabilnějším v českém showbyznysu. O to víc všechny zaskočilo, když na začátku roku 2022 oznámili rozchod. Ten navíc proběhl velmi zvláštně. Stropnický Žilkové poslal e-mail, v němž jí oznámil, že s ní dále nemůže být. Důvodem podle Veroniky byla jeho nová známost, pohledná blondýna Markéta Horňáková, která na českou ambasádu v Izraeli nastoupila před sedmi lety jako stážistka. Milostný poměr spolu měli udržovat delší dobu.

„Proč jsem se vdávala třikrát? Protože předchozí manželé mě nechali přijít na jejich nevěry. Nevěry se stanou, ale ta zahýbající strana musí udělat maximum pro to, aby to neprasklo a nezranila svého partnera či partnerku. Nebyla jsem svatá, ale mé úlety byly vždy reakce na bolest z jejich zrady a nikdy nepraskly,“ vylíčila Veronika Žilková. Jak dlouho jí vydrží láska s hudebníkem Josefem Holomáčem?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.