Celebrity

15. října 2022 07:05

Karolína Oehmová

Bratr Agáty Hanychové Cyril překvapil. Sice neví, kdo je Jiří Langmajer, ale má svaly

Vítězi 7. dílu je Agáta Hanychová a Cyril Navrátil

Agáta Hanychová s bratrem Cyrilem Navrátilem vysoutěžili rovných sto tisíc korun. Jaké byly jejich dojmy hned po skončení soutěže? A čím Cyril překvapil všechny fanoušky Jiřího Langmajera?

Modelka Agáta Hanychová, která na tom v posledních dnech nebyla zdravotně nejlíp, se jinak vrhá do všeho po hlavě, a tak nebylo překvapením, že ve známé soutěžní show z pěti disciplín poslala svého bratra Cyrila rovnou do třech. Její nasazení se vyplatilo. „Jsem strašně ráda nejen za to, že jsme vyhráli, ale i jaký byl brácha, protože byl nejvtipnější z celého pořadu. Jsem na něj moc pyšná a Vincu, což je náš mladší bratr, už do žádné soutěže nechci. Odteď budeš se mnou všude chodit ty,“ vzkázala bratrovi Hanychová a nešetřila chválou na Cyrila ani při popisu finálové disciplíny. „Nakonec se ukázalo, že kromě toho, že je vtipný, má i svaly,“ pyšnila se modelka exkluzivně pro web Prima Ženy.

Nejen výhra, ale i celá soutěž Můj muž to dokáže byla pro Cyrila překvapením. „Čekal jsem, že neprojdeme ani prvním kolem. Nechápal jsem pravidla ještě do půlky hry. Už řidič před domem mi dal kuklu a rovnou mě vyhodili uprostřed placu, kde mě zavřeli do budky a dali mi sluchátka. Takže půlku jsem neviděl, půlku neslyšel –⁠ a vyhráli jsme,“ řekl s humorem sobě vlastním Cyril Navrátil.

Cyril neví, kdo je Jiří Langmajer

Do smíchu ale určitě nebude fanouškům Jiřího Langmajera. Jednou z disciplín bylo vyjmenovat filmy, v nichž hrál. O tomto úkolu Agáta věděla, že bude bratrovou slabší stránkou. „Cyril nemá doma televizi a na české filmy se nekouká. Do tohoto úkolu bych ho nedala ani náhodou, protože vím, že bychom to projeli,“ uvedla upřímně Hanychová a Cyril ji s klidem pro web Prima Ženy doplnil: „Já totiž pořád nevím, kdo Jirka Langmajer je.“

Žádného úkolu se ovšem nezúčastnil Juraj Lelkes, a přesto je manželka a zpěvačka Sisa Lelkes Sklovská dostala do finále. Nakonec ale kvůli tomu, že Cyril splnil poslední úkol, zůstali na druhém místě. „Mě to mrzí, jelikož jsem člověk, který velmi rád soutěží a samozřejmě i rád vyhrává. Cyril si to ale opravdu zasloužil,“ popsala své pocity bezprostředně po prohře Sklovská.

Sdílejte článek
Štítky bratr FTV Prima soutěž vítěz show Jiří Langmajer Agáta Hanychová Cyril Navrátil Můj muž to dokáže Juraj Lelkes Sisa Sklovská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.