Celebrity

10. října 2022 11:18

Tomáš Durčák

Jak je na tom opravdu Agáta Hanychová s těhotenstvím? Čeká ji klíčová prohlídka

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Agáta Hanychová má za sebou mimořádně náročný týden, v němž musela řešit nejen vlastní zdravotní komplikace spojené s těhotenstvím, ale i velký nápor médií. Nyní ji čekají lékařské kontroly, kde se dozví, jak na tom ona i miminko aktuálně jsou.

Agáta už byla propuštěna z nemocnice a aktuálně podstupuje rekonvalescenci doma, přičemž musí co nejvíce ležet a ideálně téměř vůbec nevstávat. O svém aktuálním zdravotním stavu i příčině hospitalizace se rozpovídala ve 14minutovém streamu na Instagramu.

Na kapačky ji dostalo nenadálé krvácení, které ji jakožto těhotnou ženu v prvním trimestru nejen vyděsilo, ale i vystresovalo. Jak popsala, naštěstí jsou ona i miminko aktuálně v pořádku. Další vývoj však podle ní není jasný.

„Tak to se neví, v pondělí jdu zase na kontrolu. Budu teď často chodit na kontroly a uvidíme. Zatím se to úplně nezlepšilo,“ svěřila se Agáta na dotaz, jak dlouho bude ještě muset ležet a odpočívat.

„Myslím, že spousta žen chápe, co mi je, a víc to asi vysvětlovat nemusím,“ dodala Agáta s tím, že si za své současné zdravotní problémy zřejmě může sama, jelikož se jako u svých předchozích těhotenství nebála lehce se přepínat.

Z hospitalizace viní stres a nulový odpočinek

„Bylo toho na mě moc, Kryšpín byl na operaci, do toho jsem začala hodně točit. Neměla jsem zrovna odpočívací období, protože jsem na to nebyla z předchozích těhotenství zvyklá. S Kryšpínem jsem třeba až do sedmého měsíce boxovala, s Miou jsem taky dělala všechno,“ řekla Hanychová s tím, že za komplikace možná může její věk a u starších matek je potřeba více odpočinku.

První kontrolu u lékaře už má Agáta pravděpodobně za sebou. V pondělí zhruba kolem 10. hodiny dopolední sdílela stories z čekárny se stručným vzkazem „Na kontrolu“. Na dveřích, před nimiž čekala, stálo „těhotenská poradna“.

Je pravděpodobné, že o dalším vývoji svého zdraví i miminka bude Agáta fanoušky informovat. Už jen proto, aby zabránila dalším případným spekulacím o těhotenství.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.