Celebrity

8. října 2022 10:52

Tomáš Durčák

Rozchod? Agáta Hanychová z nemocnice vysvětlila, jak to má s Jaromírem Soukupem

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Agáta Hanychová zatím letos prožívá velmi turbulentní podzim. Poté, co po pár měsících od začátku vztahu oznámila, že s Jaromírem Soukupem čeká dítě, skončila tento týden v nemocnici na kapačkách. A navíc se začaly rojit spekulace o tom, že s Jaromírem už zase pár netvoří.

Agáta v nemocnici, Jaromír nikde

O možném rozchodu aktuálně nejsledovanějšího páru českého showbyznysu se začal šuškat právě poté, co Agáta ve čtvrtek skončila v nemocnici na kapačkách. Byť totiž sdílela například fotografii se svojí maminku Veronikou Žilkovou, která ji přišla navštívit, Jaromír Soukup nikde.

Netrvalo proto dlouho a touha po senzaci začala produkovat titulky spekulující o tom, že těhotná Hanychová už s Jaromírem není. Kde se podnět pro tyto spekulace vzal, je nejasné, nicméně nedával příliš smysl, když ještě před týden Agáta oznámila, že chce mít s Jaromírem kompletní rodinu a ráda by se stala paní Soukupovou.

Zároveň je s podivem, že se tak moc spekulovalo o samotném vztahu a ne o zdraví těhotné Agáty. Zatím se totiž nepodělila o to, proč v nemocnici na kapačkách skončila. Na Instagramu napsala jen "tělo si řeklo".

Konec spekulacím o rozchodu

I z nemocnice si však Agáta očividně všimla mediální vlny spekulací o tom, zda navzdory těhotenstsví vztah s Jaromírem Soukupem nenarazil na problémy. Rozhodla se proto učinit jim rezolutně přítrž.

„Netušila jsem, že i v nemocnici musí člověk s bulvárem sdílet všecho... ale tohle pyžamo mi přinesl Jaromír Soukup, tak můžete být všichni v klidu - myslím novináře,“ napsala očividně lehce rozladěná Agáta do svých stories na Instagramu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.