Celebrity

7. října 2022 09:32

Josef Šťastna

Strach o Agátu Hanychovou. Těhotná modelka skončila v nemocnici

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Nejen Jaromír Soukup (53) má pořádný strach o zdraví těhotné modelky. Agáta Hanychová (37) totiž informovala fanoušky, že skončila v nemocnici. O pozornost lékařů si prý řeklo její tělo.

Těhotná modelka, která čeká své třetí dítě, na sociálních sítích sdílela fotografii z nemocnice. Současná partnerka mediálního magnáta Jaromíra Soukupa nespecifikovala, proč byla nutná hospitalizace. Někteří fanoušci nabyli dojmu, že pobyt v nemocnici jistě musí souviset s jejím požehnaným stavem.

Už ve středu zveřejnila na svém instagramovém účtu stories s fotografií z postele, ke které připsala: „A je to tady… tělo si řeklo.“ Následující den pak přidala další snímek, tentokrát už z nemocniční postele. „Holčičky, držte mi palce,“ napsala pod snímek levé ruky, ve které byla zavedena kapačka.

Jisté je, že modelka se hodně hlídá a na její zdraví dává pozor i milující partner. Ten například byl striktně proti tomu, aby během těhotenství odjela na hory na snowboard.

Hanychová s mediálním bossem Jaromírem Soukupem tvoří pár teprve čtyři měsíce. O jejím těhotenství se ale po pražských barech šuškalo již několik týdnů. Pro web Prima Ženy tvrdila, že těhotná není, o pár dnů později ale pro deník Blesk potvrdila, že miminko s Jaromírem opravdu čekají.

Influencerka má z předchozích vztahů syna Kryšpína a dceru Miu. Vztahy s podnikatelem Miroslavem Dopitou i hercem Jakubem Prachařem ale zkrachovaly. S Prachařem manželsví skončilo až v nenávistném tónu.

Mediální magnát Jaromír Soukup má s bývalou ženou dceru Natálii a syna Lukáše. Soukupovy děti jsou už dospělé, z maličkého sourozence tak asi největší radost budou mít Mia a Kryšpín. A určitě také babička Veronika Žilková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.