Celebrity

7. října 2022 09:32

Josef Šťastna

Strach o Agátu Hanychovou. Těhotná modelka skončila v nemocnici

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Nejen Jaromír Soukup (53) má pořádný strach o zdraví těhotné modelky. Agáta Hanychová (37) totiž informovala fanoušky, že skončila v nemocnici. O pozornost lékařů si prý řeklo její tělo.

Těhotná modelka, která čeká své třetí dítě, na sociálních sítích sdílela fotografii z nemocnice. Současná partnerka mediálního magnáta Jaromíra Soukupa nespecifikovala, proč byla nutná hospitalizace. Někteří fanoušci nabyli dojmu, že pobyt v nemocnici jistě musí souviset s jejím požehnaným stavem.

Už ve středu zveřejnila na svém instagramovém účtu stories s fotografií z postele, ke které připsala: „A je to tady… tělo si řeklo.“ Následující den pak přidala další snímek, tentokrát už z nemocniční postele. „Holčičky, držte mi palce,“ napsala pod snímek levé ruky, ve které byla zavedena kapačka.

Jisté je, že modelka se hodně hlídá a na její zdraví dává pozor i milující partner. Ten například byl striktně proti tomu, aby během těhotenství odjela na hory na snowboard.

Hanychová s mediálním bossem Jaromírem Soukupem tvoří pár teprve čtyři měsíce. O jejím těhotenství se ale po pražských barech šuškalo již několik týdnů. Pro web Prima Ženy tvrdila, že těhotná není, o pár dnů později ale pro deník Blesk potvrdila, že miminko s Jaromírem opravdu čekají.

Influencerka má z předchozích vztahů syna Kryšpína a dceru Miu. Vztahy s podnikatelem Miroslavem Dopitou i hercem Jakubem Prachařem ale zkrachovaly. S Prachařem manželsví skončilo až v nenávistném tónu.

Mediální magnát Jaromír Soukup má s bývalou ženou dceru Natálii a syna Lukáše. Soukupovy děti jsou už dospělé, z maličkého sourozence tak asi největší radost budou mít Mia a Kryšpín. A určitě také babička Veronika Žilková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.