Vojta Kotek se stal tátou. Pochlubil se fotkou syna a prozradil i jeho jméno

Herec Vojta Kotek (34) se letos na konci června oženil a ze své přítelkyně Radany tak udělal vdanou paní. Nyní se manželé pochlubili další radostnou zprávou, stali se rodiči. Narodil se jim syn, který dostal dnes již poměrně netradiční jméno Hubert.

Vojta Kotek a jeho partnerka Radana si vyměnili prsteny v červnu. Tou dobou už se pod svatebními šaty nevěstě jasně rýsovalo těhotenské bříško. Dopředu o svatbě věděli jen hosté, podle herce se ale nedá říct, že by ji vyloženě utajoval.

„Nebyla to tajná svatba. Lidé, kteří tam byli, o ní věděli, pouze jsme nezvali novináře. Přijde mi totiž hloupé jít do televize a říct: ‚Dobrý den, já jsem se oženil.‘ Teď to alespoň všichni vědí a je od toho pokoj,“ uvedl herec v červenci otevřeně pro magazín Showtime.

Manžel a táta

Nyní je Vojta Kotek nejen ženatý muž, ale také otec. Na Instagramu zveřejnil fotografii ručičky svého novorozeného syna a gratulace od kolegů se jen hrnou. Ze soukromí toho běžně moc nesdílí, ale k fotce teď připojil i krásný vzkaz.

„Hubert I. Šman Kotek. Je tu s námi! Vítej synáčku! Milujeme tě,“ napsal dojatý herec k fotce, kterou oznámil, že ho nyní čeká plnění nejdůležitější životní role, tedy té otcovské.

Vztah a manželství

Vojta Kotek, který pravidelně vystupuje v zábavné show Máme rádi Česko, se se svou nynější manželkou na veřejnosti poprvé objevil v roce 2021 na filmovém festivalu v Karlových Varech. Stejně jako on se i Radana Kotková vyhýbala pozornosti novinářů. Je tak zřejmé, že ani svého syna nebudou manželé příliš ukazovat.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.