Vojtěch Kotek vyzrál nad svou smůlu. Pomohla mu meditace

Máme rádi Česko XI (12) – Vojta Kotek medituje

Konečně! Herec Vojta Kotek pokořil ve známé televizní soutěži soupeře Jakuba Prachaře. I když se zdálo, že vítězství snad už nikdy slavit nebude, nakonec se mu to povedlo. Štěstěnu si překvapivě přivolal meditací, které se v průběhu celého pořadu pečlivě věnoval. Víme, které meditační techniky mu k triumfu dopomohly. Podívejte se v ukázkách.

Sympatickému herci Vojtěchu Kotkovi ve hře štěstí prostě nepřeje. Může se v zábavné soutěži snažit se svým týmem sebevíc, v drtivé většině nakonec stejně zvítězí jeho rival Jakub Prachař. Kotkova smůla je natolik legendární, že začal už rovnou na začátku pořadu dostávat různé dárky, které ho mají uklidnit.

Tuto novinku odstartoval v jubilejním stém dílu generální ředitel televize Prima Marek Singer, když předal Vojtovi na posílení nervů láhev alkoholu, zatímco moderátor Libor Bouček a Jakub Prachař od něho dostali památeční modré dresy. V minulém dílu Máme rádi Česko zase dostal od Libora antistresové omalovánky. Ani ty ale nepomohly a Prachařovo nezlomné štěstí dohnalo Kotka skoro k slzám vzteku.

Meditační techniky Vojty Kotka

Tentokrát obdržel představitel seriálového Einsteina knihu o meditaci. Vojta nezaváhal a začal z ní předčítat hned po prvním prohraném souboji, v němž Prachař opět ani nepočkal, až Libor dočte soutěžní otázku, a přesto byla jeho odpověď správná. „Zaměřte se také na půdu pod nohama. Je na ní písek, nebo tráva? Je tvrdá, nebo spíše sypká? A máte boty, nebo jste bosi?“ bavil přítomné svou četbou Vojta, který na sebe v jedné z epizod prozradil, že míval v dětství protekci u paní z trafiky.

Vojtovo procítěné předčítání zaujalo i muzikanta Jana Maxiána, který ho ihned doplnil relaxační hudbou. „Tak nechceš se zout?“ navrhnul moderátor Kotkovi v show Máme rádi Česko, na niž se můžete znovu podívat na iPrima.cz. „Ne, pořád mu chci zakroutit krkem,“ odmítnul sympatický herec s tím, že by si je jedině musel zout v Jakubově těsné blízkosti, aby ho mohl omámit.

Kotkův klid vycítil i Libor Bouček

Nebyl to ale jediný moment, kdy Vojta využil meditační příručku. Jeho zenové rozpoložení se začalo vyplácet a překvapivě se mu ve hře dařilo. „Musím říct, že je to návyková záležitost, protože ten klid mě přitahuje,“ potvrdil citelnou pohodu Libor Bouček a s těmito slovy se přesunul ke Kotkovi. Ten mu z knížky přednesl další část.

Ať už to bylo meditací a znatelným vyklidněním, nebo se jednoduše konečně usmálo na Vojtu štěstí, nemožné se stalo skutečností a Kotek zvítězil. Svou výhru nadšeně slavil s Ester Geislerovou, Jaromírem Bosákem a Alexanderem Choupenitchem. Herec Jakub Prachař tak výjimečně zažil porážku po boku bývalých kolegů z rádia Laďky Něrgešové, Miloše Pokorného a Bořka Slezáčka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.