Herec Vojta Kotek jako protekční dítě? Na ruku mu šla i paní z trafiky

Máme rádi Česko XI (7) – Protekce Kotka u trafikářky

Herec Vojtěch Kotek se svěřil, že jistý druh protekce zažil už jako malé dítě. Privilegia si užíval díky hodné paní v trafice, která mu dokonce neváhala zřídit desky na jeho oblíbený časopis s kačerem. Čím ji přesvědčil, aby pro něho udělala výjimku? Podívejte se na extra ukázky.

Sympatický herec Vojtěch Kotek, kterého pravidelně vídáme ve známé zábavné soutěži, na sebe práskl, že byl v dětství trochu protekční. Nikoli však snad vlivem svých rodičů – jeho otec Václav byl divadelníkem a manažerem Divadla Járy Cimrmana. Přízeň si získal Vojta sám díky své zákaznické věrnosti.

Tmavovlasý herec zavzpomínal, jak k tomu došlo. „Matně si vybavuju, že když jsem byl malý, dostával jsem kapesné třicet korun měsíčně,“ začal vyprávět v Máme rádi Česko Vojta. „Třicet korun měsíčně?“ ujišťoval se moderátor Libor Bouček, na kterého vyšlo najevo, že se společně s Jakubem Prachařem věnují nudismu ve dvou. „Týdně, pardon. To se omlouvám rodičům,“ uvedl na pravou míru Kotek, který si v úspěšném seriálu zahrál potomka slavného Einsteina.

Kačer pod pultem speciálně pro Kotka

Tehdy míval Vojta jednu pravidelnou pochůzku. „Chodil jsem do naší trafiky, kam mě teda rodiče jednak posílali pro cigára, jednak jsem si tam mohl kupovat svůj oblíbený časopis s takovým kačerem,“ usmíval se Kotek při vzpomínce na dětské časy v show Máme rádi Česko, na kterou se můžete zpětně podívat na iPrima.cz.

„Protože jsem byl velmi častým návštěvníkem té trafiky a někdy jsem odjel třeba na týden pryč, paní mi tam založila desky. A do nich mi vždycky toho kačera strčila,“ popsal Vojta, čímž rozesmál všechny přítomné. „Tím pádem mi ale nikdy neutekl,“ zakončil své vyprávění Kotek, který se nedávno také přiznal k tomu, že už odmala zbožňuje provázky a svazování.

Jakub Prachař a možná příčina jeho psychických problémů

To Jakub Prachař, který na sebe pro změnu zase práskl, že býval díky babiččině vychytávce v dětství opilý, měl jinou zkušenost. „Mně vozil věci děda z Iráku. Přivezl mi třeba herní konzoli na televizi. Ovšem museli jsme pět let čekat na to, než přijdou ty konektory,“ zavzpomínal Jakub a rozvedl myšlenku, že tento fakt možná souvisí s jeho psychickými problémy.

Prachařova historka pobavila celé osazenstvo show včetně moderátora Boučka. „Když už bylo Kubovi pětadvacet, konektory přišly,“ okomentoval to a dodal: „A už hraje, což zde jasně vidíme,“ narážel Libor na skutečnost, že Prachařovi se ve hře náramně daří, a byť se Vojta Kotek snaží sebevíc, vítězem se v naprosté většině stává právě Jakub.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.