Celebrity

24. března 2022 08:05

red

Šokující odhalení: Co vykřikuje Jakub Prachař při orgasmu?

Inkognito (9) - Co Jakub Prachař vykřikuje při orgasmu

Jak nasvědčuje jeho chování, Jakub Prachař je v sedmém nebi díky své nové lásce Saře Sandevě, s níž se seznámili při natáčení komediálního krimiseriálu Dvojka na zabití. Nyní na něj jeho kamarád, hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý prozradí zásadní pikantnost z intimního života.

Při sledování dalšího dílu show Inkognita, který odvysílá televize Prima ve čtvrtek 24. března, se diváci nejen pobaví, ale dozvědí se i pár zajímavých pikantností na známé hádající osobnosti. Například to, co Jakub Prachař vykřikuje při orgasmu!

Co v Inkognito prozradí na Prachaře Gregor Brzobohatý?

Debata začne nevinně, když vtom Ondřej Brzobohatý prozradí, že se mu Jakub Prachař nedávno svěřil s tajemstvím. „Pan Prachař se mi jednou svěřil, že při orgasmu křičí svoje vlastní jméno,“ pronesl s vážnou tváří. „Ne, ne, ne! Já jsem říkal, že vrchol narcismu je vykřikovat při orgasmu svoje vlastní jméno,“ brání se Jakub.

Do toho se vloží jako obvykle Libor Bouček: „A křičíš ho v prvním pádě nebo je to volání: Jakube, Jakube?“ Na to Jakub již jen lakonicky odpoví, že záleží na prostoru. Ondřej Brzobohatý doplní, že první pád je rozhodně lepší, a situaci napodobí: „Jakub, Jakub!“ „Je to vlastně takový podpis toho výkonu,“ uzavírá debatu Libor Bouček.

Své by k tomu jistě měly co říct bývalá Jakubova manželka Agáta Prachařová nebo jeho současná partnerka Sara Sandeva…

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.