Hvězda slávy v Hollywoodu pro Kotka a Prachaře? Nemožné to není, říká Bouček

Máme rádi Česko XI (11) – Prachař a Kotek na Chodníku slávy

Možná nepotrvá dlouho a jména českých herců Vojtěcha Kotka a Jakuba Prachaře uvidíme na slavném hollywoodském chodníku slávy. O splnění podmínek k zápisu se už zajímal moderátor Libor Bouček. Zatímco pro Jakuba by to byla první „chodníková“ hvězda, Vojta už svůj otisk má. Kde? Podívejte se na exkluzivní ukázky ze známé show, v níž se podělil o podrobnosti.

Pro tuzemské umělce se to může zdát jako nesplnitelný sen, který zůstane jen zbožným přáním. Mít vlastní hvězdu na legendárním chodníku slávy v americkém Hollywoodu ale vůbec není tak nemožné, jak to vypadá. Moderátor oblíbeného soutěžního pořadu Libor Bouček už si zjišťoval, jak by tam dostal své kamarády Vojtu Kotka a Jakuba Prachaře.

Ač je to celkem překvapivé, postup není nijak zvlášť komplikovaný. „Napíšete nominaci do takového centra, v němž shodou okolností stojí v čele Čechoameričan, myslím, že se jmenuje John Poláček,“ rozesměje Libor oba herce hned na začátku svého vyprávění v show Máme rádi Česko. „Takže Johnovi napíšeš dopis s tím, že máš nápad, kdo by mohl mít tu hvězdu. Dotyčný musí soustavně pět let dělat nějakou uměleckou činnost, což je vašem případě už splněno,“ je spokojený Libor, na něhož v jiném díle praskla tajná náklonnost ke kolegyni Světlaně Witowské.

Dalším bodem je nemalý finanční obnos v hodnotě padesáti tisíc dolarů. „A to jsem si říkal, že jsem té investice schopný,“ netají se Bouček tím, že by takovou částku klidně obětoval. Přestože následně musí žádost ještě schválit komise, tak úplně nedosažitelná vidina to není. „Takže vedle Mickey Mouse byste mohli být vy dva,“ plánuje Libor, který byl nařčen z toho, že nadržuje Prachařovi a společně se proti Kotkovi spolčili.

Vojta Kotek a jeho otisk ve Zlíně

I když je to lákavá představa, která Jakuba i Vojtu rozhodně zaujala, sám Kotek už se jedním takovým vyznamenáním pyšnit může. S kolegou Jiřím Mádlem má totiž vlastní otisk na chodníku slávy ve Zlíně. „Stačí odmoderovat jeden galavečer zlínského festivalu,“ popíše Vojta mnohem jednodušší cestu k české filmové nezapomenutelnosti v show Máme rádi Česko, kterou uvidíte v pátek večer na Primě. Sympatický herec a věčný smolař se svěří i s tím, proč si slavnostní ceremoniál moc neužili.

Ocenění totiž dostali v době tvrdého lockdownu, kdy byly velké společenské akce zakázány. Vojta se navíc postaral o to, že je jejich stopa na chodníku vskutku jedinečná. „Otisky rukou jsou jaksi zdvojeny. Nejdřív totiž svou ruku otiskl Jirka a já jsem to pak překryl, protože ji mám o polovinu větší,“ pobaví Kotek, který míval jako dítě jistou protekci.

Vtipálek Jakub Prachař, jenž na sebe zase prozradil, že býval v dětství opilý, si neodpustí uštěpačnou poznámku: „Promiňte, ale říkat výmolu před zlínským divadlem otisk slávy…,“ krčí rameny Jakub a rozesměje nejen členy svého týmu, kterými budou herci Denisa Pfauserová, Lukáš Hejlík a David Suchařípa, ale i hosty Kotka, po jehož boku se postaví zpěváci Tonya Graves a Ondřej Ruml a tenistka Iveta Benešová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.