Slzy vzteku a věčný úspěch: Kotek už nedává Prachařovo nezlomné štěstí

Máme rádi Česko XI (10) - Antistresové omalovánky pro Kotka

Oblíbení herci Vojtěch Kotek a Jakub Prachař jsou už dlouho zarputilými rivaly ve známé zábavné show. Zatímco Vojtovi se nedaří, Jakub má takové štěstí, že diváci nechtějí věřit, že jsou jeho výhry skutečně jen otázkou náhody. V uplynulém díle už ale Kotkovi ruply nervy a pořádně vypěnil. To Prachař se jen smál a vesele si zkoušel krasobruslařské skoky. Podívejte se na to v ukázkách.

Herec Vojta Kotek je svou smůlou v oblíbeném soutěžním pořadu proslulý. Může se snažit, jak chce, v naprosté většině případů zvítězí jeho soupeř Jakub Prachař, kterému se štěstí doslova lepí na paty. Kotkovy prohry jsou natolik legendární, že když generální ředitel televize Prima Marek Singer předával v jubilejním stém díle show Máme rádi Česko modré dresy Prachařovi a moderátorovi Liboru Boučkovi, dostal Vojta láhev alkoholu, aby svá fiaska lépe snášel.

Vypadá to, že sympatický herec bude nějakou tu vzpruhu či uklidnění potřebovat v každém díle. Naposledy mu Bouček daroval antistresové omalovánky. Možná sám doufal, že je nakonec Vojta, který se přiznal k protekci v dětství, potřebovat nebude. „V případě, že by došlo k nějakým stresovým situacím, máš zde antistresové omalovánky. Můžeš si to kdykoliv v klidu vybarvit,“ předával mu je Libor konejšivým hlasem.

Vojta Kotek má smůly na rozdávání

Bohužel, pověstné kolo štěstí Vojtovi opět zkazilo jinak skvěle rozjetou hru. Seriálový Einstein má jednoduše pech! „Proč se mně tohle děje? Proč pořád dokola? Proč? Proč? Vždyť je tolik krásných čísel. Proč já musím vytáčet neustále jedničku?“ rozčiloval se Kotek, když v Máme rádi Česko, na které se můžete znovu podívat na iPrima.cz, opět vytočil nejmenší možné číslo. Ke klidu mu nepomohly ani ony omalovánky, které se staly akorát terčem narážky Lukáše Pavláska z týmu protihráčů. „Jen si kresli barvičky, potečou ti slzičky,“ utahoval si z něho komik.

Pavlásek, který se svěřil, že o svou lásku musel bojovat se svalnatým fešákem, tím zřejmě definitivně přivolal Vojtovu prohru. Kotkovi nepomohl ani fakt, že měl v týmu slavnou atletku a olympijskou vítězku Barboru Špotákovou, sportovkyni, která v rámci svého zaměření vyhrála snad všechny možné soutěže. „Děláte si p*del?!“ hartusil Vojta, když Prachař vytočil vysoké číslo, díky čemuž mohl opět slavit.

Jakub Prachař se učil od krasobruslařky Březinové

Jakub, který si v minulém díle po boku lékaře Petra Smejkala zahrál na medicínského experta, měl ale radost nejen z toho. Krasobruslařka Eliška Březinová ho během pořadu učila slavný Salchowův skok. „Postavíme se na levou nohu a odskočíme půl otočky,“ instruovala Prachaře Eliška. „A po směru, nebo proti směru hodinových ručiček?“ upřesňoval si Jakub, který nakonec zvládl skok na výbornou.

Blonďatý herec, který se nedávno přiznal, že prosil o roli ve filmu Petra Kolečka, z toho měl náležitou radost. „To bude u nás na rybníku děr, až já přijedu,“ předvídal. „Ano, v případě, kdy to uděláš v prosinci, kdy není ještě úplně zamrzlý, máš to i s efektem mizení,“ smál se Libor Bouček a předváděl mu, jak zapluje pod led.

Známý vtipálek by si ale i z takové situace uměl udělat legraci. „To je krasobruslení kombinované s Win Hofem,“ narážel na populární metodu otužování spojeného s dechovým cvičením. „A rovnou si u toho tvoji kamarádi dělají záchranářský kurz – oživování, plavba pod ledem a podobně,“ zakončil své představy o následující zimě Prachař, který na sebe v minulosti prásknul, že býval v dětství opilý.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.