Jakub Prachař prosil o roli ve filmu Petra Kolečka. Ten ale dlouho odmítal

Máme rádi Česko XI (8) – Prachař prosil o roli ve filmu

Herec Jakub Prachař nespoléhá jen na to, až mu nějaký režisér roli nabídne. V případě kamaráda Petra Kolečka si o ni jednoduše řekl. Když mu ji ale známý scenárista nechtěl dát, využil jiného kontaktu a mluvenou postavu si vydupal. Podívejte se na extra ukázku.

Jakub Prachař prozradil svůj kulantní tah ve vědomostní show, v níž se v rámci jedné z dílčích soutěží pouštěla ukázka z filmu Přes prsty. Režijní debut úspěšného scenáristy Petra Kolečka z prostředí plážového volejbalu se setkal s nevídaným zájmem diváků, a jako by to Prachař tušil, nechtěl v něčem takovém chybět.

Když moderátor pořadu Libor Bouček přítomným film ve zkratce představoval a zmiňoval různé zajímavosti z natáčení, Jakub neodolal a musel se ozvat: „A já v tom hraju,“ hlásil se hrdě ke své účasti. „Prvních patnáct sekund?“ setřel ho ale pohotově Bouček, který se prý s Prachařem věnuje nudismu ve dvou.

Taková narážka ale Jakuba absolutně nezaskočila. Naopak ji s nadsázkou potvrdil. „Prvních patnáct sekund. A to jenom proto, že jsem Kolečkovi řekl, že to udělám zadarmo,“ přiznal otevřeně Prachař v show Máme rádi Česko, na kterou se můžete podívat zpětně na iPrima.cz. „Ale on mi řekl, že ani zadarmo v tom hrát nebudu,“ překvapil nečekaným pokračováním svého příběhu o snaze získat roli v Kolečkově filmu Jakub, který v jubilejním díle zábavného pořadu předal generálnímu řediteli televize Prima sto oříšků.

Jakub Prachař se nevzdává

Na Prachaře si ale jen tak někdo nepřijde. Ani jeho kamarád. I přes prvotní Kolečkovo zamítnutí se nevzdal a vymyslel jiný plán. „Já jsem ho obešel přes producentku, a dokonce mi musel připsat větu,“ vyprávěl. „Původně jsem za ním šel a řekl mu, že bude stačit, když se zeptám, kolik bylo rohlíčků, a odejdu. Nakonec mi ale napsal mluvenou roli,“ prohlásil pyšně Jakub, který si tak může připsat na konto další úspěšný film.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.