Jubilejní 100. díl Máme rádi Česko: Marek Singer předává dresy, Jakub Prachař oříšky

Máme rádi Česko XI (8) – Marek Singer předává ceny

Oblíbená vědomostní soutěž, která je spíše než znalostní hrou zejména zábavným pořadem, slaví svůj stý díl. V pátečním jubilejním vysílání Máme rádi Česko se můžete těšit nejen na zajímavé hosty, ale objeví se i generální ředitel televize Prima Marek Singer a předá hlavním stálicím show speciální ceny. On dostane na oplátku extra dárek od Jakuba Prachaře. Co to bude? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Zní to neuvěřitelně, ale známá a diváky zbožňovaná soutěž Máme rádi Česko se v pátek dočká odvysílání stého premiérového dílu. Pořad se objevuje v programové nabídce televize Prima od dubna roku 2013, slaví tak zároveň i devět let od svého uvedení na televizní obrazovky. Je to tak jedinečná příležitost k oslavě.

Jubilejní díl si proto nenechal ujít ani generální ředitel televize Prima Marek Singer. Účinkující překvapí hned na začátku pořadu. „Prosím vás, když se na televizní obrazovce zjeví generální ředitel, většinou je to proto, aby poděkoval protagonistům a rozloučil se s nimi,“ obává se trochu o budoucnost show její moderátor Libor Bouček.

Modré dresy pro Boučka a Prachaře, alkohol pro Kotka

I když to chvíli vypadá, jako by se skutečně jednalo nejen o stý, ale i poslední díl tohoto pořadu, není tomu tak. Nečekaná Singerova přítomnost má jiný důvod. „Mám tady pro vás od diváků ceny,“ uvede na pravou míru generální ředitel. Kapitána červeného týmu Jakuba Prachaře a moderátora Libora Boučka obdaruje modrým dresem s nápisem Máme rádi Jakuba a Máme rádi Libora. „Děkuju, to mi ještě nikdy nikdo neřekl,“ zareaguje dojatě Bouček.

Stejně jako Bouček je i Prachař součástí této show od úplného začátku. To Jakubův souputník a kapitán týmu bílých, herec Vojtěch Kotek, je s Máme rádi Česko spjatý podstatně kratší dobu, od roku 2019. Přestože Jakubovi statečně vzdoruje, Prachař až na výjimky zůstává neporazitelný. „Obdivuju nejen Libora, ale všechny, kdo s Jakubem sto dílů vydrželi. Nikomu z mých předchůdců se tu nechtělo být déle než dvě sezony. Jsem tu nejdéle a chtěl bych říct, rádo se stalo, ale nebyla by to úplně pravda. Už po minulém díle jsem měl pocit, že to byl můj poslední,“ přiznal jistou dávku frustrace Vojta.

Ale ani největší trpitel televizních pořadů na území České republiky, jak Vojtu nazve Libor v reakci na jeho smůlu ve hře, nepřijde zkrátka. „Není fér, že někteří nezažili sto utkání, ale několik stovkových utkání,“ naráží i sám Singer na fakt, že Jakub Prachař často vytočí na kole štěstí sto bodů a Kotkovi tak maximálně zůstanou oči pro pláč. „Aby s tím dokázali i nadále žít, máme tu speciální edici,“ říká s úsměvem Singer a předává Kotkovi lahev alkoholu.

Marek Signer dostal od Jakuba Prachaře extra dárek

Nebyl by to známý vtipálek Jakub Prachař, aby nevyužil této možnosti a sám generálnímu řediteli něco nevěnoval. Jeho dar je ovšem vskutku originální. Sto oříšků Marek Singer asi opravdu nečekal.

Svým překvapivým dárečkem dostal do kolen všechny přítomné, nejvíce asi Libora Boučka, se kterým se údajně věnuje nudismu ve dvou. „Ty mi chceš říct, že jsi dal generálnímu řediteli televize sto oříšků ze zahrady?“ láme se smíchy Libor. Jakub mu nejen potvrdí, že je sám sbíral a loupal, ale zároveň i prozradí, na co se těší nejvíce. „Já jsem zvědavý, co v nich pan ředitel bude mít. V jednom oblek, v druhém kočár, kdo ví,“ přemítá Jakub v show Máme rádi Česko, na kterou se můžete těšit v pátek od 20:15 na Primě. Jako soutěžící se představí moderátorky Terezie Tománková a Světlana Witowská a sportovci Lukáš Krpálek, Lukáš Rohan, Jiří Lipták a Jakub Vadlejch.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.