Nový pořad na obzoru: Chvilka poezie Jakuba Prachaře

Máme rádi Česko XI (7) – Chvilka poezie Jakuba Prachaře

Herec Jakub Prachař se v zábavném pořadu rozjel natolik, že si nepřímo řekl o vlastní show. Svým básnickým uměním všechny v sále natolik pobavil, že by nebylo divu, kdyby se recitační show Chvilka poezie Jakuba Prachaře stala skutečností. Podívejte se na extra ukázku.

Námět na nový básnický pořad vznikl zcela náhodou v oblíbené zábavné show v mezičase, kdy se moderátor Libor Bouček vzdálil od svého pultíku, čehož okamžitě využil Jakub Prachař. Sympatický herec, kterého prý při studiích na vysoké škole trápil Ondřej Pavelka, rozjel svou vlastní recitační jízdu.

Libor Bouček, který v minulém dílu Máme rádi Česko poklekl před Vojtou Kotkem a stal se na chvíli jeho osobním stylistou, šel nejprve uklidnit lehce rozčilenou Evu Burešovou, která nechápala, kde se při rozdělování bodů stala chyba. To už se Jakub nenápadně sunul na jeho místo. „Jak se bojí, že mu to seberu,“ smál se mu Prachař, když si ho Libor všiml a rychle se vracel zpátky.

Jakub Prachař využil příležitosti

To ale netušil, že ho ještě na chvíli odvolá herec Ondřej Pavelka, který aktuálně stejně jako Eva a všichni ostatní hosté show Máme rádi Česko, na kterou se můžete zpětně podívat v archivu na iPrima.cz, září v novém rodinném seriálu ZOO. Pavelka si k sobě Libora zavolal, protože potřeboval ujasnit pravidla soutěže. A právě z tohoto momentu vytěžil Prachař svou one man show.

Zatímco Bouček, jenž se nedávno rozpovídal o svém rychlém rozvodu, vysvětloval, Jakub začal procítěně jako opravdový profesionál recitovat báseň. Touto vsuvkou všechny přítomné zaujal a pobavil natolik, že Jan Maxián, který byl spolu s Prachařem součástí úspěšné skupiny Nightwork, neváhal a jeho projev ihned hudebně doprovodil. „Jak to dopadlo, se dozvíte v dalším pokračování Chvilky poezie. Děkuji,“ rozloučil se nakonec s úsměvem Prachař a po úklonu se vrátil zpátky na svůj kapitánský post.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.