Eva Burešová vydá diář s akty Jakuba Prachaře. Vlastnoručně malovanými

Máme rádi Česko XI (7) – Burešová kreslí akty Prachaře

Herečka Eva Burešová odtajnila společně s Jakubem Prachařem svůj plán na vydání diáře s hercovými akty. V zábavném pořadu se s nadsázkou podělili nejen o nápady a detaily produktu, ale Eva neváhala a ihned nakreslila i Jakubovu podobu na leden, únor a březen. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Oblíbená seriálová hvězda Eva Burešová je v zábavné show vybrána, aby šla za svůj tým vedeným hercem Jakubem Prachařem kreslit na skleněnou tabuli. A rozhodně nebyla náhoda, že volba padla právě na ni. „My jsme společně vybrali Evu, která letos vydává kalendář aktů. Ale vlastnoručně namalovaných,“ vysvětluje Jakub.

Usměvavá Burešová, která nedávno přiznala, že původně chtěla být akvabelou, ihned přistoupí na Prachařovu hru. „Ale na všech obrázkách leden až prosinec bude Jakub Prachař. A mnou malovaný,“ konstatuje s nadsázkou Eva, která aktuálně záři v seriálu ZOO. To známého vtipálka nadchne a hned popisuje podrobnosti. „To je taková bonusovka. Když se podíváte pod různým úhlem, tak se budu hýbat,“ předvádí názorně dané pózy Jakub, jehož prý při studiích trápil herec a pedagog Ondřej Pavelka, jenž je dalším hostem jeho týmu.

Společně s Evou tak nakonec vytvoří dokonalý iluzivní produkt. „A když projedeš celý diář rychle, list po listu, tak máš pohyblivý příběh,“ směje se Eva a míří ke skleněné tabuli a Liboru Boučkovi. „Možná teda jako první nakreslíme jeho, ne?“ navrhuje Burešové moderátor show Máme rádi Česko, na kterou se můžete těšit v pátek od 20:15 na Primě. „Nemůžu se jenom nalepit a dělat srandy?“ ptá se rozpustile Eva, která v rámci seriálu Slunečná zažila pohádkovou svatbu s Markem Lamborou.

Tmavovlasá herečka, která tvoří zamilovaný pár s šéfkuchařem Přemkem Forejtem, zaujme ve vědomostním pořadu i tím, s jakou vehemencí bojuje za svou pravdu. „Ale já jsem to říkala, čekala jsem, až se Kuba vymačká,“ hájí se Eva, když při hádání hudební šifry Prachař odpovídá moc dlouho a nesprávně. Tento moment využije Libor Bouček k poukázání na fakt, že Eva stojí na za pultíkem v pohodlných botách, zatímco její lodičky se skví opodál. Tomu se Burešová jen zasměje a dodává: „A taky bych neměla bejt tak hysterická, že?“ usmívá se sympatická herečka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.