Celebrity

31. března 2022 17:15

redakce Prima Ženy

Ondřej Pavelka prý trápil Jakuba Prachaře. I tak se stal kmotrem jeho dcery

Máme rádi Česko XI (7) – Prachařův profesor Pavelka

Známý herec Ondřej Pavelka prozradí v zábavné vědomostní show, že byl nejen učitelem herectví Jakuba Prachaře, ale stali se natolik dobrými přáteli, že se stal posléze i kmotrem jeho dcery Mii, kterou má s bývalou manželkou Agátou Hanychovou. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Oblíbený herec a vysokoškolský pedagog Ondřej Pavelka byl jedním z učitelů, které při svém studiu na pražské DAMU potkal Jakub Prachař. Ondřej tak stál na počátku Jakubovy herecké kariéry, což si Prachař dodnes dobře pamatuje. V zábavné show ho proto představí jako „stvořitele zrůdy československé zábavy“, přičemž Jakub ukazuje sám na sebe.

Nejenže tento přívlastek v show Máme rádi Česko všechny pobaví, ale logicky zaujme i moderátora Libora Boučka. Zeptá se tudíž Ondřeje, co stálo na počátku Jakubovy umělecké tvorby. „Co sis říkal, když přišel tento neotesaný hranol, který ty jsi začal tesat uměleckým kladívkem?“ vyzvídá na Pavelkovi, kterého nyní pravidelně vídáme v seriálu ZOO. „Já jsem tesal, tesal, různě jsem na to křičel. Dneska, co se tak dozvídám o vysokých školách, tak už bych byl zavřenej,“ přizná otevřeně Ondřej a všechny tím nesmírně pobaví.

Ondřej Pavel prý trápil Jakuba Prachaře

To potvrdí i sám Prachař. „Právě jsem říkal, že pana profesora zpětně zažaluju, že mě na škole trápil,“ svěří se Jakub. „Byly tam pokusy o to mě znemožnit a dehonestovat před ročníkem, to se dělo. Ale já jsem vydržel,“ může být na sebe pyšný, který na sebe prásknul, že býval v dětství opilý. „A navíc mě donutil k tomu, abych ho poprosil, aby byl kmotrem mojí vlastní dcery,“ překvapí Prachař v show Máme rádi Česko, kterou uvidíte v pátek od 20:15 na Primě, zatímco Pavelka jen souhlasně pokyvuje. „Já jsem překročil tu intimní zónu fakt moc,“ směje se sympatický herec.

Pavelku v oblíbeném pořadu zase udiví něco zcela jiného. Nikdy totiž neslyšel písničku Petra Kotvalda Mumuland a nemůže uvěřit, že něco takového skutečně existuje.

Ondřej Pavelka je písní zcela fascinován. „To je smutné zjištění, že jsem doteďka nežil. Rozuměl jsem tomu dobře, že tam nemají parlament?“ přesvědčuje se. „Ne, ani banky!“ potvrdí mu Prachař. „A hlavně, co je důležitý, tam je všechno mumu fuk,“ dostane všechny do kolen Jakub, který odtajnil kousek ze svého intimního života a prozradil, co vykřikuje při orgasmu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.