Celebrity

1. března 2022 05:58

red

Připomeňte si svatbu Týny a Janka s videoklipem Slunečná

Slunečná (160) - Já se krásně mám

Slunečná má sice velké finále za sebou, vy si ale můžete všechny herce v čele s Evou Burešovou a Markem Lamborou připomenout v novém videoklipu k písni Kovbojská, která se stala oficiální hymnou seriálu. Zahrál si v něm dokonce i Michal Hrůza se svojí kapelou.

Během posledních natáčecích dnů seriálu Slunečná vznikl videoklip, jenž má jednoho speciálního hosta – a nejvíc herců, kteří kdy byli do nějakého natáčení zapojeni. K ústřední písničce Kovbojská, jež pochází z pera Michala Hrůzy a kterou pro seriál Slunečná přezpívali Eva Burešová a Marek Lambora, jsme pro vás připravili videoklip. Do songu se pustilo celé herecké osazenstvo s kapelou Michala Hrůzy.

Natáčení nového videoklipu probíhalo v kostele v Zápech. „Dnes jsme točili celý den od brzkého rána. Myslím, že jsem ani pomalu nešel spát, jak jsem měl nabitý den. Jsem ale za to natáčení moc rád. Něco se tu uzavírá – a to ve mně zároveň vyvolává nostalgii,“ přiznal během natáčení Marek Lambora alias Janek.

Natačení na place seriálu Slunečná

Po boku Michala Hrůzy bude stát samozřejmě i Eva Burešová, která je zpěvačkou tak otřískanou, že natáčení pro ni bylo hračkou.

„Text si pamatuji, učit ani opakovat jsem si nic nemusela. Vzala jsem si lacláče a rozjelo se to. Takový malý večírek,“ přiznává seriálová Týna ve spěchu. Ten den měla tolik natáčecích obrazů, že nevěděla, kde jí hlava stojí, ale úsměv neztratila ani jednou.

„Pro kapelu se nic neměnilo, my hráli Kovbojskou stále stejně, jen je to okořeněné tím, že budou přicházet herci, hlavní hrdinové, kteří se k nám připojí, a bude to moc krásný happy end. Musím se vám přiznat, že být součástí happy endu je skvělé!“ směje se Michal Hrůza.

Připomeňte si svůj oblíbený seriál Slunečná on-line!