Marek Lambora ohromil přiznáním po konci Slunečné. Po čem se mu bude stýskat?

Poslední slova Marka Lambory ve Slunečné

Bylo to krásné, ale každý příběh potřebuje svůj konec. Podobně závěr seriálu Slunečná vnímá i Marek Lambora, jeden z jeho hlavních hrdinů. Opouští totiž navždy charismatického a pohodového Janka Linharta. Určitě ale neuhádnete, po čem se mu bude stýskat!

Pro Marka Lamboru byl jeden z posledních natáčecích dní Slunečné velmi náročný. Nejenže byl nervózní na svatbě, kterou zrovna s Evou Burešovou točili, ale zároveň si uvědomoval, že tyto lidi už pohromadě nikdy neuvidí. Přece jenom však měl i radost z toho, že celý příběh bude mít svůj konec. „Musím říct, že se to ve mně pere. Na jednu stranu tady ukončujeme projekt, na kterém dva roky makáme, a člověk má radost, že se to celé dá dohromady. Na druhou stranu mi to ale bude strašně líto,“ přiznal Lambora.

Nejvíc mu bude chybět vstávání

Slunečná pro něj byla velkou zkušeností, protože to, co zažil za poslední dva roky, do té doby ještě nepoznal. „Slunečná mi dala spoustu nových lidí do života a zkušeností, co se kamery týká. Navíc už také dovedu plavat jako ryba v romantických příbězích,“ směje se. A i když se to zdá neuvěřitelné, nejvíc mu bude chybět každodenní vstávání. Samozřejmě ale už jen proto, že nebude hrát Janka, na kterého se vždy těšil. Přirovnal to k táboru, kde víte, že druhý den zase zažijete spoustu zábavy a dobrodružství.

I vy ještě můžete zažít spoustu zábavy. Nyní si celý seriál Slunečná můžete přehrát on-line v archivu iPrima.cz!