Celebrity

28. března 2022 17:40

Žaneta Dernerová

One woman show Leony Machálkové: Zpěvačka oslnila v zábavné soutěži

Máme rádi Česko XI (6) – One woman show Machálkové

Neuvěřitelná sólo jízda se povedla zpěvačce Leoně Machálkové. V zábavné show dokázala v jedné z dílčích soutěží předčit i herce Jakuba Prachaře, který většinou v dané disciplíně vyniká a jen málokdy má rovnocenného soupeře. To ale Leona změnila. Podívejte se v extra ukázce.

Zpěvačka Leona Machálková je další slavnou ženou, které se podařilo ve vědomostním pořadu prokázat svůj intelekt a hbitý postřeh. Stejně jako Lucie Vondráčková, která svými vědomostmi převálcovala Libora Boučka, i Leona oslnila svými bleskovými reakcemi. A kapitán jejího týmu Jakub Prachař se nestačil divit.

Oblíbený herec, který se při natáčení seriálu Dvojka na zabití zamiloval do kolegyně Sary Sandevy a nedávnou fotkou na sociálních sítích rozvířil spekulace o jejich zasnoubení, je známý svou soutěživostí. V show Máme rádi Česko zmáčkne přihlašovací tlačítko kolikrát ještě dříve, než stihne moderátor Bouček dopovědět otázku. Nejinak je tomu u slovních šifer, z nichž mají kapitáni či jejich hosté uhádnout český zeměpisný pojem a následně ho umístit na slepou mapu České republiky.

Šifrovací krasojízda Leony Machálkové

Ačkoliv i v této disciplíně je Jakubova touha být první skoro hmatatelná, netušil, že nejsilnější konkurence se objeví hned vedle něho – přímo v jeho týmu. Zpěvačka Leona Machálková, která počátkem roku překvapila, když si byla zalyžovat s Felixem Slováčkem, se stala nepsanou královnou této šifrovací zeměpisné soutěže. Fascinující one woman show jí překazil až kapitán druhého týmu Vojta Kotek, který byl v poslední otázce přece jen rychlejší.

Leona, která studovala v Olomouci český jazyk a dějepis na Filozofické fakultě Univerzity Palackého, tak všechny přesvědčila, že se orientuje nejen v těchto oborech. Přestože v umisťování zeměpisných názvů do slepé mapy už tak neomylná nebyla, v show Máme rádi Česko, kterou si můžete zpětně pustit v archivu na iPrima.cz, skutečně zazářila.

V momentě, kdy nikdo z přítomných nedokázal rozluštit šifru „lidově cenností“, musel začít Libor Bouček napovídat. „V roce 1925 tam byla objevena venuše,“ řekl jen a Machálková už se hlásila. „Věstonická ve…,“ vypálila okamžitě. Pak se zarazila a správně odpověděla, že se jedná o Dolní Věstonice. „Dokonce jsme viděli i to sepnutí, jak to proběhlo,“ chválil ji Libor, který se nedávno svěřil, že zábavná show už možná jeho moderátorské služby ani potřebovat nebude.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.