Celebrity

24. března 2022 16:51

redakce Prima Ženy

Herečka Zuzana Kajnarová obviněna ve známé show z alkoholismu

Máme rádi Česko XI (6) – Alkoholička Kajnarová?

Usměvavá herečka Zuzana Kajnarová si vysloužila označení alkoholik. Dokonce tak samu sebe neváhala charakterizovat. Ve skutečnosti ovšem žádné problémy s pitím nemá, alkoholovou nálepku dostala v rámci zábavného pořadu. Podívejte se v exkluzivní ukázce, jak k tomu došlo.

Zuzana Kajnarová odhalila své údajné problémy s alkoholem náhodou v oblíbené show. Moderátor Libor Bouček si totiž před slavnou hrou „Dáreček“, v níž putuje explodovací krabice od jednoho soutěžícího k druhému, až jednomu z nich vybuchne v klíně, všiml, že je pro ně na stole připraveno moc sklenic s vínem. „Mám pocit, že jsme se s tím pohoštěním nečekaně rozjeli, když tak počítám ty skleničky,“ upozorňuje na nesrovnalosti v množství Libor a prosí, aby si každý z hostů vzal jednu do ruky.

Jeho bystré oko se nepletlo. Jedna sklenka přebývá. „Já jsem alkoholik,“ vypálí zničehonic Zuzana a se smíchem si bere víno navíc. „Tak Zuzka přijde, ale má podmínku – dvě skleničky,“ přehrává hned Libor domnělé přemlouvání Kajnarové k účasti v zábavné show Máme rádi Česko, kterou uvidíte v pátek od 20:15 na Primě. „Zuzka je zvyklá z pohostinství. Je to prostě velkorysý,“ zastává se jí kapitán Jakub Prachař a naráží tak na fakt, že Zuzana spolu s manželem Romanem Říčařem provozuje penzion.

Sympatická Kajnarová, která si v oblíbeném seriálu Slunečná zahrála dceru Evy Holubové, si ale tímto vtípkem zadělala na pověst milovnice alkoholu, která se s ní následně táhla celým pořadem. Když pak v rámci jedné z dílčí soutěží dostala od moderátora otázku, co znamená "alkánek", smáli se nejen její kolegové v týmu, který utvořila s herci Ladislavem Hamplem, Markem Němcem a kapitánem Vojtou Kotkem. Proti se v čele s Jakubem Prachařem postaví zpěváci Leona Machálková, Markéta Konvičková a Radek Banga.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.