Celebrity

24. března 2022 16:51

redakce Prima Ženy

Herečka Zuzana Kajnarová obviněna ve známé show z alkoholismu

Máme rádi Česko XI (6) – Alkoholička Kajnarová?

Usměvavá herečka Zuzana Kajnarová si vysloužila označení alkoholik. Dokonce tak samu sebe neváhala charakterizovat. Ve skutečnosti ovšem žádné problémy s pitím nemá, alkoholovou nálepku dostala v rámci zábavného pořadu. Podívejte se v exkluzivní ukázce, jak k tomu došlo.

Zuzana Kajnarová odhalila své údajné problémy s alkoholem náhodou v oblíbené show. Moderátor Libor Bouček si totiž před slavnou hrou „Dáreček“, v níž putuje explodovací krabice od jednoho soutěžícího k druhému, až jednomu z nich vybuchne v klíně, všiml, že je pro ně na stole připraveno moc sklenic s vínem. „Mám pocit, že jsme se s tím pohoštěním nečekaně rozjeli, když tak počítám ty skleničky,“ upozorňuje na nesrovnalosti v množství Libor a prosí, aby si každý z hostů vzal jednu do ruky.

Jeho bystré oko se nepletlo. Jedna sklenka přebývá. „Já jsem alkoholik,“ vypálí zničehonic Zuzana a se smíchem si bere víno navíc. „Tak Zuzka přijde, ale má podmínku – dvě skleničky,“ přehrává hned Libor domnělé přemlouvání Kajnarové k účasti v zábavné show Máme rádi Česko, kterou uvidíte v pátek od 20:15 na Primě. „Zuzka je zvyklá z pohostinství. Je to prostě velkorysý,“ zastává se jí kapitán Jakub Prachař a naráží tak na fakt, že Zuzana spolu s manželem Romanem Říčařem provozuje penzion.

Sympatická Kajnarová, která si v oblíbeném seriálu Slunečná zahrála dceru Evy Holubové, si ale tímto vtípkem zadělala na pověst milovnice alkoholu, která se s ní následně táhla celým pořadem. Když pak v rámci jedné z dílčí soutěží dostala od moderátora otázku, co znamená "alkánek", smáli se nejen její kolegové v týmu, který utvořila s herci Ladislavem Hamplem, Markem Němcem a kapitánem Vojtou Kotkem. Proti se v čele s Jakubem Prachařem postaví zpěváci Leona Machálková, Markéta Konvičková a Radek Banga.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.