Celebrity

26. března 2022 07:20

redakce Prima Ženy

Libor Bouček poklekl před Vojtou Kotkem: Já ti to trošku narovnám

Máme rádi Česko XI (6) – Stylista Libor Bouček

Moderátor Libor Bouček klečel ve známé vědomostní show před hercem Vojtou Kotkem. Nebyla za tím ale žádná pikantnost. Ani ho nežádal o ruku. Pasoval se totiž do role jeho stylisty a učinil tak v rámci zachování Kotkovy bezchybné image. Na Vojtu zase prasklo, že žije ve třech. Podívejte se na extra ukázky.

Hned na začátku zábavné show upozornil moderátor Libor Bouček na módní premiéru kapitána bílého týmu Vojty Kotka. Sympatický herec, jenž ve známém pořadu prozradil, že mu Zdeněk Svěrák kdysi schválil jeho slavnou ex, měl totiž na sobě upnutou vestičku, kterou poprvé doplnil kravatou.

Bouček si ale všiml na jeho outfitu menšího nedostatku a hned se ho jal řešit. „Je vidět i jistá nezkušenost v nošení kravaty. Já ti to trošku narovnám,“ nabídl se ochotně Libor a už stál u Vojty a dolaďoval detaily. Dokonce neváhal a před seriálovým Einsteinem i poklekl. Vznikla tak velmi humorná situace, která pobavila nejen přítomné v sále, ale i diváky u televizních obrazovek.

Sympatický herec však uvedl, že to rozhodně není tím, že by si neuměl uvázat kravatu. Nedokonale upravený doplněk svedl na vypasovanou vestu. „Já se omlouvám divákům, to se bude patrně během pořadu stávat, protože ta vestička je z minulého roku a to tělo pod ní je letošní,“ vysvětlil se smíchem Vojta. To Jakub Prachař ocenil v show Máme rádi Česko, na kterou se můžete zpětně podívat v archivu na iPrima.cz, Liborovu iniciativu. „Kromě toho, že pan Bouček umí odmoderovat i výkop brambor, je zároveň i vynikajícím stylistou. Už teď si ho můžete rezervovat do svých domácností,“ dělal Liborovi reklamu.

Dietolog Václav Noid Bárta

Jakub také zavzpomínal na to, jak se pod dozorem zpěváka Václava Noida Bárty, který je v oblíbené soutěži součástí hudebního doprovodu, dostal do formy a výrazně zhubl. „Aby si diváci nemysleli, že snad doktor Bárta není dobrým dietologem. Je. Já jsem jeho rady dodržoval a fungovalo to. Ale pak jsem je přestal dodržovat a přestalo to fungovat,“ přispěl svou troškou do mlýna Prachař, který nedávno odhalil, co vykřikuje při orgasmu.

Ačkoliv se nyní jeho instrukcemi neřídí, až se je opět rozhodne aplikovat, ví přesně, jak postupovat. „Zjistil jsem, jakou má pan Bárta hrazdu,“ vyprávěl Prachař. „Hrazdu?“ divil se Libor. „Ano, hrazdu. Je to taková železná věc, kterou si koupíš domů, stojí to asi padesát pět tisíc. Je to skvělý, protože prostě normálně žiješ s tou hrazdou,“ popisoval Jakub.

To Libora nadmíru zaujalo. „Dá se říct, že ta hrazda dokáže nějakým způsobem substituovat partnerský život?“ napadlo hned Boučka, který má za sebou i jeden extrémně rychlý rozvod. „Ano! Je to ta hrazda, to je v pohodě,“ je přesvědčený o možnosti partnerského soužití Prachař. K tomu měl co dodat i jeho kapitánský protivník Vojta Kotek.

Charismatický herec totiž přeměnil svou pracovnu na malou tělocvičnu. „Mám tam běhací pás, ribstoly a hrazdu. A musím říct, že nejvíc jsem se v téhle místnosti zapotil, když jsem to tam stěhoval,“ rozesmál všechny Kotek, jenž na sebe také prásknul, že má odjakživa slabost pro provázky a svazování. „Jen taková drobnost. Jestliže máš ribstoly a hrazdu, znamená to, že žiješ ve třech,“ zakončil toto téma Jakub Prachař svým jedinečným humorem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.