Tajná náklonnost? Námluvy moderátorky Světlany Witowské a Libora Boučka

Máme rádi Česko XI (8) – Námluvy Boučka a Witowské

Nečekané sympatie prasknou ve známé show na moderátorské jedničky Světlanu Witowskou a Libora Boučka. Na jejich vzájemné jiskření upozorní herec Jakub Prachař, který neváhá budoucnost jejich domnělého vztahu básnicky popsat, a doporučí Boučkovi, jak to oznámit doma. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Moderátorku Světlanu Witowskou si většina lidí spojuje zejména se seriózní novinařinou, pohotovostí, intelektem a v neposlední řadě bývalým manželem Robertem Zárubou. Svůj hbitý postřeh a důvtip prokáže krásná blondýnka i ve vědomostní show, v níž se ale ukáže také slabost Libora Boučka pro kolegyni.

Známý průvodce oblíbeným pořadem Máme rádi Česko, který se nedávno rozpovídal o svém rychlém rozvodu, bude bleskovými reakcemi Světlany fascinovaný. Že se mu půvabná moderátorka líbí, propálí jeho dobrý kamarád a kapitán červeného týmu Jakub Prachař. „Každá voda jednou steče dolů a Světlana se dostane Liborovi za ženu,“ začne Jakub skládat na jejich konto lyrické verše po vzoru večerníčku O Kubovi a Stázině.

Zatímco ostatní Prachařovi, jenž v témže díle předá generálnímu řediteli televize Prima dar v podobě sta oříšků, velmi dobře rozumějí a jsou jeho komentářem pobaveni, Světlana jako by nechtěla věřit, co slyší. „Co říkal?“ ptá se Witowská Libora, když mu vrací do rukou fixu. „On je básník amatér,“ vysvětlí jí Bouček a důvěrně šeptem dodá: „Já ti to pak řeknu.“

Nepřehlédnutelné sympatie Boučka a Witowské

Sympatický moderátor, který je otcem ročního syna Alberta, se může tvářit jakkoliv, ale Jakub ho zřejmě zná až moc dobře. „No já to vidím,“ usmívá se lišácky Prachař v show Máme rádi Česko, kterou uvidíte v pátek večer na Primě. „Jenom to musíš říct doma nějak kulantně,“ poradí mu spiklenecky Jakub, s nímž se prý Libor věnuje nudismu ve dvou.

Bouček bude Světlanou oslněn ale nejen při kreslení na skleněnou tabuli. Dostane ho i svým rafinovaným kouskem, kdy vyfoukne potřebné body soutěživému Prachařovi přímo před nosem.

Upřímná a trochu záškodnická radost Světlany rozesměje všechny v sále a její tah, lehce na hranici fair play, přihraje týmu Vojty Kotka dílčí vítězství. Po boku půvabné moderátorky se kromě Kotka postaví sportovci Lukáš Krpálek a Lukáš Rohan. Proti nim stane pod vedením Jakuba Prachaře moderátorka Terezie Tománková a taktéž sportovci Jiří Lipták a Jakub Vadlejch.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.