Tajná náklonnost? Námluvy moderátorky Světlany Witowské a Libora Boučka

Máme rádi Česko XI (8) – Námluvy Boučka a Witowské

Nečekané sympatie prasknou ve známé show na moderátorské jedničky Světlanu Witowskou a Libora Boučka. Na jejich vzájemné jiskření upozorní herec Jakub Prachař, který neváhá budoucnost jejich domnělého vztahu básnicky popsat, a doporučí Boučkovi, jak to oznámit doma. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Moderátorku Světlanu Witowskou si většina lidí spojuje zejména se seriózní novinařinou, pohotovostí, intelektem a v neposlední řadě bývalým manželem Robertem Zárubou. Svůj hbitý postřeh a důvtip prokáže krásná blondýnka i ve vědomostní show, v níž se ale ukáže také slabost Libora Boučka pro kolegyni.

Známý průvodce oblíbeným pořadem Máme rádi Česko, který se nedávno rozpovídal o svém rychlém rozvodu, bude bleskovými reakcemi Světlany fascinovaný. Že se mu půvabná moderátorka líbí, propálí jeho dobrý kamarád a kapitán červeného týmu Jakub Prachař. „Každá voda jednou steče dolů a Světlana se dostane Liborovi za ženu,“ začne Jakub skládat na jejich konto lyrické verše po vzoru večerníčku O Kubovi a Stázině.

Zatímco ostatní Prachařovi, jenž v témže díle předá generálnímu řediteli televize Prima dar v podobě sta oříšků, velmi dobře rozumějí a jsou jeho komentářem pobaveni, Světlana jako by nechtěla věřit, co slyší. „Co říkal?“ ptá se Witowská Libora, když mu vrací do rukou fixu. „On je básník amatér,“ vysvětlí jí Bouček a důvěrně šeptem dodá: „Já ti to pak řeknu.“

Nepřehlédnutelné sympatie Boučka a Witowské

Sympatický moderátor, který je otcem ročního syna Alberta, se může tvářit jakkoliv, ale Jakub ho zřejmě zná až moc dobře. „No já to vidím,“ usmívá se lišácky Prachař v show Máme rádi Česko, kterou uvidíte v pátek večer na Primě. „Jenom to musíš říct doma nějak kulantně,“ poradí mu spiklenecky Jakub, s nímž se prý Libor věnuje nudismu ve dvou.

Bouček bude Světlanou oslněn ale nejen při kreslení na skleněnou tabuli. Dostane ho i svým rafinovaným kouskem, kdy vyfoukne potřebné body soutěživému Prachařovi přímo před nosem.

Upřímná a trochu záškodnická radost Světlany rozesměje všechny v sále a její tah, lehce na hranici fair play, přihraje týmu Vojty Kotka dílčí vítězství. Po boku půvabné moderátorky se kromě Kotka postaví sportovci Lukáš Krpálek a Lukáš Rohan. Proti nim stane pod vedením Jakuba Prachaře moderátorka Terezie Tománková a taktéž sportovci Jiří Lipták a Jakub Vadlejch.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.