Celebrity

13. března 2022 05:11

redakce Prima Ženy

Naše manželství je z jedné strany charitativní činnost, říká s humorem Libor Bouček

7 pádů Honzy Dědka (7) - Libor Bouček o nudismu s Prachařem

Moderátor Libor Bouček se stal před rokem rodičem po boku své krásné manželky Gabriely. Syn Albert roste, zatímco jeho úspěšný otec bilancuje. Ke svému třetímu manželství přistupuje s humorem.

Libor Bouček potkal svou třetí manželku na soustředění v rámci Miss, kterou tehdy moderoval. S o jedenáct let mladší studentkou a éterickou kráskou začal vztah nějakou dobu po konci soutěže. Partnerství dvojice odtajnila až v roce 2016, tedy po dvou letech. „Nikdy jsme se neschovávali. Spíše to vzešlo z toho, že jsme nechodili spolu na společenské akce. Poprvé jsme se jako pár ukázali až loni na České Miss. Tenkrát jsme přišli na finále a nikdo z novinářů si nás ani nevšiml,“ prozradila tehdy Gabriela pro iDNES.cz.

Manželství jako charita a zvadlé květiny

Začátky vztahu okomentoval Libor Bouček s humorem v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. „Je pravda, že když mě manželka potkala, nosila brýle, ale sundávala si je. Když už to pouto bylo pevné, podařilo se mi domluvit operaci očí – a paradoxně i poté manželka zůstala. Už se jí nechtělo tahat ten kufr jinam,“ pobavil moderátor pořadu Inkognito. Ani na otázku, jak svou krásnou ženu sbalil, neodpověděl jinak. „Umím vyjmenovat exity na D1. Snažil jsem se tím zaujmout svoji ženu, ale nezaujalo ji to. Je asi jasné, že naše manželství je z jedné strany taková charitativní a soucitná činnost. Soucit je základ mého třetího manželství,“ vtipkoval.

Nejenom soucit, ale i pochopení a toleranci prý vyžaduje jeho manželství. „Teď jsem byl týden sám doma a ze čtyř květin dvě zvadly. Žena pak po příjezdu jenom sčítala škody. A tohle byla jedna z nejvýraznějších. Když jsem odcházel z domu, byli jsme ještě spolu. Ale teď jsem tady – možná ten verdikt přijde později, esemeskou,“ zauvažoval pobaveně Libor Bouček.

Porod byl náročný, ale odmoderovaný

Malému Albertovi Boučkovi je už rok. Libor Bouček v pořadu Show Jana Krause prozradil, že příchod syna na svět byl náročný. „Vůbec jsem nevěděl, co přijde. Je to silné. Člověk může plánovat, ale pak je samozřejmě všechno jinak. Měli jsme to se silnými okolnostmi, byl to dramatický porod, dramatický pro Alberta, naštěstí ne pro mou ženu. Vše zvládla. Jsem vděčný za život, musím říct. Absolutně vděčný za život,“ řekl dojatě a dodal, že si porod tak trochu odmoderoval – jako nemoc z povolání.

A bude malý Albert spíše po mamince Gabriele, nebo po tatínkovi Liborovi? „On se hrozně mění, takže někdo řekne, že je celý já, a někdo, že je celý Libor. Já si ale myslím, že Albert byl spravedlivý a jsme přesně poloviční mix,“ prozradila v reportáži pro Prima Ženy Gabriela Boučková.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.