Vanda Hybnerová práskla Boba Klepla: Maminka mu nutí červenou řepu

Máme rádi Česko XI (10) – Bob Klepl jí červenou řepu

Na známého herce Boba Klepla praskne v oblíbené show vskutku netradiční tajemství. Vanda Hybnerová propálí, že jeho maminka arménského původu mu prý již přestala vařit boršč a nutí ho jíst syrovou řepu. Kromě nevšedního jídelníčku ale Bob zaujme i fascinujícím tanečním vystoupením. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Herečka Vanda Hybnerová překvapí ve známé show nečekaným odhalením, které prozradí na Boba Klepla. Ten se totiž při hádání českých pokrmů v rámci jedné z dílčích soutěží moc neúčastní a tipy přenechává svým spoluhráčkám Monice Absolonové a Barboře Špotákové. Následné Vandino vysvětlení všechny rozesměje.

Podle sympatické herečky a bývalé manželky Saši Rašilova je důvod celkem prostý. Klepl v současnosti moc pestrou a rozmanitou stravu nevyhledává. „Nedávno mi totiž vyprávěl, že v poslední době konzumuje jenom červenou řepu,“ práskne na svého hereckého kolegu ze seriálu ZOO Vanda. „Chápu, že tím pádem jsi ani nechtěl slyšet, o čem si tady povídáme,“ podpoří Boba moderátor Máme rádi Česko Libor Bouček.

Aktuální jídelníček Klepla, který nedávno oslavil 64. narozeniny, samozřejmě zaujme kapitána soupeřícího týmu Jakuba Prachaře. „Počkej, Bobe. Maminka už ti dává jenom červenou řepu?“ ujišťuje se Jakub, který si v minulém díle zahrál po boku lékaře Petra Smejkala na medicínského experta.

Seriálový ošetřovatel nosorožců mu to jen potvrdí. „Už to zjednodušila, už se nedělá boršč. Říkala: ‚Bohouši, ty jsi nervózní, musíš jíst jenom nastrouhanou syrovou řepu. To pomáhá,‘“ předvede svou maminku s východním přízvukem Klepl v show Máme rádi Česko, kterou uvidíte v pátek od 20:15 na Primě. Podle zpěvačky a vášnivé kuchařky Moniky Absolonové je ale boršč Kleplovy maminky legendární.

Oblíbený herec, který byl prý zamilovaný do Evy Holubové, zaujme nejen svou strohou skladbou jídla. Při umisťování hole na slepou mapu České republiky, na níž bude hledat město Nymburk, vyšvihne takovou taneční choreografii, jakou jsme ve známém pořadu dlouho neviděli.

Nejen moderátor Libor Bouček bude z jeho tance nadšený. „Za mě je ta choreografie za deset bodů,“ hodnotí Kleplovo vystoupení Bouček, který byl nedávno nařčen z podjatosti. Ovace sklidí Bob jak od svého týmu vedeného Vojtěchem Kotkem, tak od soupeřů Vandy Hybnerové, Lukáše Pavláska a Elišky Březinové, kteří budou soutěžit po boku Jakuba Prachaře.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.