Libor Bouček nařčen z podjatosti. S Prachařem se údajně spolčil proti Kotkovi

Máme rádi Česko XI (9) – Nad dopisy diváků

Moderátor Libor Bouček se ve slavném pořadu svěří, že mu chodí dopisy od nespokojených diváků, podle nichž nadržuje svému kamarádovi Jakubu Prachařovi. Ten je totiž v oblíbené soutěži vyhlášený svým neuvěřitelným štěstím. Nebohému Vojtovi Kotkovi prý jen ubližují. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Smůla herce Vojtěcha Kotka je v zábavné vědomostní soutěži již legendární. Jeho souputník Jakub Prachař dokáže v naprosté většině obrátit hru ve svůj prospěch, i když v jejím průběhu konstantně prohrává. To nenechává chladným zejména diváky, kteří sympatickému Vojtovi fandí a přejí mu zasloužené vítězství.

Proto když v dalším díle oblíbené show umísťuje moderátor Libor Bouček na kolo štěstí červená políčka s číselnými hodnotami 0 a 100, která dokážou zcela změnit vývoj hry, začne Libor k pobavení všech přítomných zpaměti předčítat z dopisu od diváků. „Paní Milena z Pardubic: ‚Odmítám se na ten váš pořad dívat! Ubližujete jednomu z nejcharismatičtějších herců nastupující generace,‘“ cituje rozhořčenou divačku Bouček, který si od Světlany Witowské vyslechl, v jakém případě se z něj stane buran.

Štěstí Jakuba Prachaře je neuvěřitelné

Jeho vtipný komentář zaujme kapitána a strůjce Vojtovy soutěžní frustrace Jakuba Prachaře. „Přestaňte předstírat, že to nebylo připravené,“ připojí se hned k domnělému čtení diváckého dopisu klikař Prachař, jenž by své štěstí ve hře mohl rozdávat hrstmi. Přesto se v minulém díle Máme rádi Česko, na který se můžete podívat zpětně na iPrima.cz, svěřil, že o roli ve filmu Petra Kolečka musel prosit.

Nic to ale bohužel nemění na tom, že Kotkova smůla již známého herce předchází. Ne nadarmo mu v jubilejním stém díle tohoto pořadu předal generální ředitel televize Prima Marek Singer lahev alkoholu, aby se mu jeho prohry lépe snášely. To Libor a Jakub dostali za svých sto soutěžních utkání modré dresy, zatímco Singer si od Prachaře odnášel sto oříšků.

Ačkoliv všichni účastníci svorně tvrdí, že Prachařovy neustálé výhry jsou opravdu jen dílem náhody, ne každý tomu věří. „Nejhorší na tom je, že zmanipulované to vůbec není. Že tohle se prostě opravdu děje,“ dokládá Vojta Kotek, kterému kolo štěstí zásadně nepřeje. „Tahle konstrukce, tenhle mechanický stroj, velice špatně svařený s takovým vykloktaným vnitřním kulovým ložiskem, což je mimochodem český vynález, dělá tenhle pořad zajímavým,“ poznamenává Jakub Prachař s tím, že on sám si štěstí v kole neumí vysvětlit. „Já jsem zamilovanej, přísahám,“ vyvrací rčení o štěstí ve hře a neštěstí v lásce.

Jak ale sám nadnesl, někteří mohou být přesvědčení, že za tím stojí Liborovo a Jakubovo přátelství. „Vaše kamarádíčkování s tím dalším blonďatým individuem nám s manželem leze krkem,“ pokračuje ve své herecké etudě Libor, jehož tak zřejmě fanoušci Kotka obviňují z podjatosti.

Svou pohotovou nadsázkou ale pobavil i samotného Vojtu, jenž se celé situaci bude v dalším díle show Máme rádi Česko, který uvidíte v pátek od 20:15 na Primě, jen smát. „Konec citací z vašich nádherných diváckých dopisů, které po této epizodě bohužel znovu přijdou,“ konstatuje smířeně Bouček. Naznačuje tak snad, že opět vyhraje Jakub? Nebo přece jen dokáže Vojta prolomit jeho vítěznou jízdu? Jisté je, že by mu to rozhodně přál nejeden věrný divák.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.