Světlana Witowská se odvázala. Budeš za burana, vyslechl si Libor Bouček

Máme rádi Česko XI (8) – Urážky Světlany Witowské

Moderátorka Světlana Witowská si v zábavném pořadu kolegu Libora Boučka pěkně vychutnala. Ačkoliv mu otevřeně řekla, v jakém případě bude zcela jistě vypadat jako buran, dle herce Jakuba Prachaře to ještě není zdaleka to nejhorší. Witowská je prý schopná urážet moderátory v podstatě nepřetržitě. Podívejte se na extra ukázku.

Novinářka a vystudovaná právnička Světlana Witowská se toho nebojí. Bez sprostých nadávek dokáže dát najevo, co si o dotyčném myslí, a ještě ho vtipně setřít. Své by o tom mohl vyprávět moderátor Libor Bouček, který si ve známé show od krásné blondýnky vyslechl něco o etiketě a buranství.

Bývalá manželka sportovního komentátora Roberta Záruby a ředitele pražského dopravního podniku Petra Witowského dostala od Libora v pořadu Máme rádi Česko celkem nevinnou otázku. „Jak je to s tou etiketou, Světlano? Když se potká žena a prezident, první musí žena pozdravit prezidenta. Jak je to u olympijského vítěze?“ ujasňoval si společenská pravidla Bouček. „Jako jestli já ho mám pozdravit první?“ ptala se překvapeně Witowská, po jejímž boku soutěžil ve stejném týmu judista a držitel olympijských medailí Lukáš Krpálek.

Světlana Witowská setřela Libora Boučka

Vzápětí se ukázalo, že si s Liborem jednoduše nerozumějí. „Jestli můžu nejprve oslovit Lukáše a až pak teprve tebe,“ vysvětloval Světlaně Bouček, který v jednom z dílů poklekl před Vojtou Kotkem. „Můžeš udělat, co chceš, ale budeš vypadat jako buran,“ sjela ho Witowská a svou trefně mířenou reakcí pobavila všechny v sále.

Zatímco Liborovi sklaplo a neměl na to co říct, herci a kapitánovi Jakubu Prachařovi nedalo, aby Světlaninu poznámku neokomentoval. „Já jsem s kolegyní Witowskou už byl v jednom pořadu a urazila moderátora po dvaceti pěti vteřinách. Ty, že jsi mluvil třicet pět vteřin, máš lepší bilanci,“ povzbuzoval Prachař Boučka v show Máme rádi Česko, na kterou se můžete podívat zpětně na iPrima.cz. „V tom pořadu, ve kterém jsi byl, kolikrát ta urážka přišla a jak ostrá byla?“ vyzvídal na Jakubovi dál Libor, aby se psychicky mohl lépe připravit na to, co ho čeká.

Urážky Witowské jsou prý nepřetržité

Upřímná odpověď Prachaře ale Boučka moc nepotěšila. „V podstatě každou chvilku, kdy moderátor promluvil,“ rozesmál přítomné Jakub, který na sebe práskl, že prosil o roli ve filmu Petra Kolečka. I když se Světlana bránila a zdůrazňovala, že by měl sympatický herec zmínit i okolnosti, za kterých k tomu v daném pořadu docházelo, nebylo jí to nic platné. K žádným dalším urážkám už ale v průběhu zábavné vědomostní soutěže nedocházelo a naopak to mezi Liborem a Světlanou pěkně jiskřilo.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.