Jakub Prachař ve hře nezná přítele. Prsty by usekl i dobrému kamarádovi

Máme rádi Česko XI (11) – Prachař vyhrožuje useknutím prstů

Herec Jakub Prachař je svou soutěživostí proslulý. Nerad prohrává a jeho neuvěřitelná vítězství nad Vojtou Kotkem už jsou v zábavném pořadu legendární. V rámci soutěžního boje jde ale jakékoliv kamarádství stranou a i Libor Bouček by mohl přijít k úrazu. Jak? Na to se podívejte v extra videu.

Jakub Prachař má ve hře štěstí na rozdávání. Jakkoliv to vypadá, že se ona štěstěna konečně usměje i na věčného smolaře Vojtěcha Kotka a také on někdy zakusí opojný pocit vítězství, Jakubovi se téměř vždy povede obrátit vývoj soutěže ve svůj prospěch. Prachař, který si v jednom z dílů zahrál na medicínského experta a s Petrem Smejkalem vyprávěli o brněnském genomu, jde ale své výhře hodně naproti.

Jeho zápal při přihlašování je neskutečný a kolikrát se zdá, že tlačítko vehementním mačkáním rozbije. Už je téměř pravidlem, že Jakub ani nečeká, až moderátor Libor Bouček dočte otázku, a už zuřivě tiskne červený čudlík. Došlo to až tak daleko, že ho Libor musel jít zklidnit přímo k němu. „Tak dobře, já počkám, až se zobrazí obrázek,“ začal házet zpátečku Jakub.

Libor už mu ale stál po boku, nastavil mu pod tlačítko ruku a chtěl mu tím zabránit v dřívějším přihlášení. „To ti ale uříznu prsty,“ varoval Prachař v show Máme rádi Česko, na kterou se můžete znovu podívat na iPrima.cz., Libora, který byl nařčen z toho, že Jakubovi nadržuje. To ale sympatického moderátora nezastavilo a přišel s jiným nápadem.

Nevšední úmluva Libora Boučka a Jakuba Prachaře

Oba kamarádi tak nakonec uzavřeli netradiční dohodu, aby to Jakub alespoň pro jednou se svou nedočkavostí vydržel. „Na čest našich dětí a krásu našich žen,“ pronesl Prachař, jehož partnerkou je půvabná herečka Sara Sandeva, s níž ho spojil seriál Dvojka na zabití, zatímco si s Boučkem ke všeobecnému pobavení potřásal pravicí. „Jestli mě zklameš…“ varoval ho Libor, který se s ním prý věnuje nudismu ve dvou. A i když tomu možná věřil málokdo, Jakub nakonec své slovo dodržel.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.