Ondřej Ruml hudební talent nezapře. I profesionál jako on ale udělá chybu

Ondřej Ruml je muzikant každým coulem. Svůj fantastický přehled a nezpochybnitelný hudební talent prokáže i v oblíbené zábavné show. České i zahraniční písně má naposlouchané a jeho přehled mu leckdo může jen závidět. Jenže i mistr tesař se někdy utne. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, u které skladby i Ondřej chyboval a zachránil tak Libora Boučka.

Muzikant Ondřej Ruml se širšímu publiku asi nejvíce zapsal do povědomí účastí ve známé pěvecké soutěži, v níž v roce 2008 skončil na druhém místě. Zaujal zejména fenomenálním vystoupením, při němž využil nástroj zvaný looper, jehož prostřednictvím si nahrál hudební podklad pouze svým vlastním hlasem.

Svou genialitu předvedl i ve slavném soutěžním pořadu, kdy jako jediný dokázal v krátkém čase rozpoznat, která skladba se skrývá v hudební šifře. „To bylo jasné, že on to pozná,“ uslyšíme v pozadí komentář herce Lukáše Hejlíka, když se Ondřej přihlásí a neomylně uvede správně autora i název písně. Tato disciplína se stane jeho doménou.

Ovšem ani Ruml, pro něhož bylo stejně jako pro ostatní umělce během covidové pandemie deprimující, že nemohl koncertovat, není dokonalý. Stres z krátkého časového limitu se podepíše i na něm, a tak si i takový zkušený profesionál při další hudební hádance v Máme rádi Česko, které uvidíte v pátek večer na Primě, splete interpretky. Paradoxně tím asi největší radost udělá moderátorovi Liboru Boučkovi, který díky jeho chybě vybruslí z jinak patové situace.

Zatímco pracovní plány Ondřej klidně sdílí, soukromí si pečlivě střeží. Ačkoliv se svou exotickou manželkou Doris, která pochází z Kuby, kde se v roce 2015 tajně vzali, nijak netajil a dokonce popsal, jak se s ní seznámil, s dalšími podrobnostmi ohledně jejich vztahu se veřejně nesvěřuje. Přestože se tak již před téměř dvěma lety vyrojily spekulace, že tento pár, kterému se podařilo perfektně utajit i narození dítěte, zažívá krizi a údajně spolu již nežije, dodnes se tato fáma nevyvrátila ani nepotvrdila.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.