Zpěvačka Tonya Graves zaperlí ve známé show. Libor Bouček se až bojí o kariéru

Máme rádi Česko XI (11) – Obavy Boučka

Zpěvačka Tonya Graves se v zábavné show pěkně odváže. Svým temperamentem a vášnivým debatováním dokonce lehce vyděsí i ostříleného moderátora Libora Boučka, který se začne obávat, aby se mu případná křivda vůči Tonye nevymstila a nejednalo se o jeho poslední televizní vystoupení. Samozřejmě bráno s nadsázkou. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Známá zpěvačka a bývalá členka kapely Monkey Business Tonya Graves nažene ve známém soutěžním pořadu moderátorovi Liboru Boučkovi pěkný strach. Ten se bude tak bát, aby po narážkách, označovaných lidmi za sexistické a rasistické, kterých se v minulosti dopustil jeho kolega Marek Eben, neskončil podobně a nenahrnula se na něho vlna kritiky, že u Tonyi dokonce sem tam přimhouří oko.

Jindy se Libor Bouček snaží být spravedlivý a nikomu nenadržovat, ačkoliv byl i tak již nařčen z podjatosti, tentokrát ale své jednání a větší dávku shovívavosti neskrývá. „Takhle, já to musím uznat. To ti je jasný,“ omlouvá se kapitánovi Jakubu Prachařovi, když plánuje odměnit odpověď Tonyi dvěma body, přestože není tak úplně správná. „Já jsem na podzim sledoval, co všechno potkalo Marka Ebena. Musím to uznat,“ uvede na svou obhajobu Libor, který se zastal kolegy Leoše Mareše a vyjádřil se k nechutným lžím na adresu jeho i manželky Moniky.

Tonya Graves se zlobí

Svou roli v maličké protekci ale hraje i fakt, že zpěvačka původem z Ameriky sice žije v České republice již mnoho let, nicméně i tak je občas jistý druh jazykové bariéry patrný. Zejména neznalost české gramatiky se v show Máme rádi Česko, na kterou se můžete těšit v pátek večer na Primě, ukáže při hře Dáreček. Jako naschvál totiž dostane stále usměvavá Tonya otázku týkající se vyjmenovaných slov.

Temperamentní zpěvačka bude svou prohrou lehce pobouřená. „Co je vyjmenovaný slovo? Tohle je Máme rádi Česko, ne Máme rádi gramatiku!“ rozčiluje se Tonya, která neumí noty a jíž před téměř dvěma lety zemřela na koronavirus teta, díky které se dostala ke zpěvu. Jakub Prachař si na to ještě rýpne do Libora Boučka: „To, že jsi v televizi naposled, už se teď ví, otázka je, jak mi to bude slušet s tvým iPadem,“ rozesměje pohotově všechny přítomné.

Pokud se ale nadále bude Prachaře držet jeho nezlomné štěstí, bude to on, kdo by mohl Tonyu naštvat nejvíc. Se svým týmem, jehož členové budou herci Denisa Pfauserová, Lukáš Hejlík a David Suchařípa, totiž stane právě proti ní. Tonya bude pod vedením kapitána a věčného smolaře Vojtěcha Kotka soutěžit po boku tenistky Ivety Benešové a muzikanta Ondřeje Rumla.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.