Celebrity

19. července 2022 12:20

Josef Šťastna

Vojta Kotek promluvil o vydařené svatbě. Věří, že počasí ovlivnil jeho mrtvý otec

Oblíbený herec Vojta Kotek (34), který se nedávno oženil, se už nemůže dočkat, až na světě spolu s manželkou Radanou přivítají prvního potomka. Vrátil se také k veselce a vysvětlil, jak to bylo s počasím a proč na obřad nezval novináře.

Vojta Kotek tvrdí, že veselka nebyla utajovaná. Zároveň ale přiznal, že neměl potřebu do světa vytrubovat, že z něj bude ženáč. „Nebyla to tajná svatba. Lidé, kteří tam byli, o ní věděli, pouze jsme nezvali novináře. Přijde mi totiž hloupé jít do televize a říct: ‚Dobrý den, já jsem se oženil.‘ Teď to alespoň všichni vědí a je od toho pokoj,“ uvedl herec otevřeně pro magazín Showtime.

Dobré počasí zajistil zesnulý táta, věří Kotek

Herec a jeho partnerka Radana médiím dopředu neřekli, že se budou brát 30. června v bývalém vládním areálu Vystrkov na Orlíku. Snímky z veselky tak získalo velmi málo novinářů, magazínu Showtime je poskytl deník Blesk.

Vojta Kotek přiznal, že ho mrzí, že na svatbě nemohl být jeho tatínek, který z tohoto světa již odešel. Herec ale věří, že alespoň zajistil pěkné počasí. „Uprostřed nejvíc deštivých dní, které jsme v republice zažili, na tu chvilku vysvitlo sluníčko. Věřím tedy, že to tam nahoře zařídil táta, který už tady s námi nemohl být,“ poznamenal.

Kotek, který v minulosti chodil s hereckými kolegyněmi Terezou Rambou či Berenikou Kohoutovou, je známý tím, že si hodně střeží soukromí. Podobně to má i jeho manželka Radana. Lze tedy odhadovat, že ani narození miminka nebudou veřejnosti sdělovat v žádném oficiálním prohlášení. Již v minulosti Kotek své rodině (i sám sobě) slíbil, že až bude mít potomka, zvolní v pracovním nasazení.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.