Celebrity

7. června 2022 13:50

Josef Šťastna

Kohoutová o seznámení s mužem: Byl úplně opilý a já mu řekla, zda si neuděláme dítě

7 pádů Honzy Dědka (21) - Berenika Kohoutová

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová (31) dokázala se ctí skloubit roli matky s pracovními povinnostmi a zdá se, že snad ani neumí slevit z ostrého životního tempa. Přiznává ale, že žádnou svou roli by nemohla plnit bez pomoci skvělého manžela Kryštofa Kubína a chápající maminky Ireny Obermannové (60). Nyní otevřeně prozradila, že první rande s milovaným mužem probíhalo v alkoholovém oparu.

Berenika Kohoutová si svého vyvoleného vzala loni v létě. Že bude mít svatbu, do světa nevytrubovala, o to více si ji ale užila. Nezastírá, že s pohledným Kryštofem trefila jackpot, protože její muž je prý skvělým milencem, pozorným partnerem i milujícím tatínkem dvouleté Loly. Dcera spisovatelky Ireny Obermannové nyní se smíchem popsala první rande. Kryštof byl ze známé herečky evidentně dost nervózní, a tak si před setkáním s ní dal pár sklenek na kuráž.

„Můj muž mě oslovil přes Facebook. Potkali jsme se v baru, kde jsem ho nějak nevnímala, ale jeho jsem zaujala. On mi napsal, já jsem mu žádost o přátelství potvrdila a takhle to začalo. Psali jsme si měsíc. Ale furt. Od rána do večera. Hrozně se styděl se mnou jít na rande. Když pak přišel, bylo vidět, že byl hodně nervózní, takže si dodával na kuráž. A já místo toho, abych řekla, že to není možné, že jde se mnou na rande úplně ožralý, jsem řekla: ‚Jé, to je skvělý, nechceš se mnou mít dítě?‘“ vysvětila všestranná umělkyně v talk show 7 pádů Honzy Dědka, kterou uvidíte na Primě v úterý večer.

Berenika v minulosti opakovaně uvedla, že si svého muže velmi váží. Dnes vidí, že mít vedle sebe schopného a obětavého chlapa je pro ženu obrovským darem. Irena Obermannová na její výchovu byla sama a Berenika dnes vidí, jak obrovskou dřinu s ní její maminka kolikrát zažívala.

„Jsem vděčná, že mám po svém boku někoho, kdo vyveze kočár i po horách a lesích, a já se můžu jen dívat. Někoho, kdo mi v noci po kojení nabídne, že bude s naším dítětem chodit, když dítě nespí. Někoho, kdo mi okomentuje každou fotku v mini oblečku srdíčkem. I když jich je 350 za den. Někoho, s kým se vystřídám při vaření večeře,“ dala v minulosti nahlédnout do svého niterného soukromí přes instagramový profil. Manžela chválí, kudy chodí, ale také si hodně uvědomuje, že spoleh je i na babičku. Irena Obermannová malou Lolu pohlídat rozhodně umí a dělá to ráda, což je u babiček vždy výhodou.

„S mámou jsme vždycky měly hezký vztah. Když jsem přišla s tetováním, to se jí nelíbilo. Akceptovala jenom tetování se jménem babičky. Chodila jsem s klukem, který byl celý potetovaný, a máma řekla, že to je hrozné a že potetovaní lidé jsou hloupí. Ale myslím, že už by to neřekla, že už si to srovnala,“ uvedla v rozhovoru s Honzou Dědkem s úsměvem.

O své mamince toho však prozradila mnohem více. Třeba to, že jí tolerovala záškoláctví. „Když jsem byla na gymplu, chodila jsem vždycky pozdě. Už mi to bylo trapné, tak jsem radši zbytek první hodiny strávila na záchodě a přišla až na druhou,“ přiznala v talk show 7 pádů Honzy Dědka s tím, že jí máma řekla, ať si omluvenky podepisuje sama zfalšovaným jménem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.