Honza Dědek se pochlubil krásnou přítelkyní. Promluvil o hádkách, svatbě i dětech

Bude se Honza Dědek ženit?

Moderátor talkshow 7 pádů Honzy Dědka se pochlubil svou krásnou přítelkyní Terezou Cibulkovou. V pořadu Showtime také prozradil, jakým způsobem se seznámili. Kdy plánují svatbu a co děti?

Jejich seznámení vypadalo trochu jako scéna z romantického filmu. Oba dva jsou majitelé pejsků a narazili na sebe při venčení. Prohodili spolu pár slov a za pár dní už si domluvili společné rande. „Loni v únoru jsem šel po smíchovské straně náplavky, bylo to v covidovém období. Venčil jsem psa a zastavil jsem se před barem u takových stolečků, kde mají i barely, ve kterých hoří oheň a můžete si na nich opéct buřta… Můj pes si začal hrát s jejím psem, a tak jsme si začali povídat. Seznámili nás vlastně ti psi. Já nejsem moc seznamovací typ. Potřebuju vždycky s někým seznámit, potřebuju někoho, kdo za mě řekne tu první větu,“ prozradil Dědek před časem v rozhovoru pro Prima Ženy.

A co na Tereze Honzu zaujalo? „Její úsměv, intelekt, smysl pro humor, rozhled a šla z ní taková pozitivní energie,“ popsal moderátor vlastnosti, kterými ho jeho současná partnerka okouzlila.

Jeho přítelkyně cítila vzájemné sympatie podobně. „Bylo mi s ním příjemně, byla s ním legrace, a tak nějak to šlo všechno strašně přirozeně, nenásilně,“ odpověděla na otázku moderátorky v pořadu Showtime bankéřka Tereza Cibulková.

Dvojice spolu randí rok a od prosince minulého roku spolu sdílí i společnou domácnost. Hlavní slovo má doma prý Honza a soužití jim takto náramně vyhovuje, ale občas se hádkám nevyhnou. „Nehádáme se zas tak často. Jsou tam nějaký výměny názorů, sklenička taky už letěla – on ji házel,“ smála se Tereza. Moderátor na to zareagoval se stejným humorem. „Nene, vypadla mi z ruky, byla mokrá.“ Na konci se tomu všemu ale prý vždy společně zasmějí.

Plánují svatbu a děti?

Honza Dědek už za sebou jednu svatbu má a druhou v plánu neměl, nezastírá však, že by to kvůli své Terezce znovu nepodstoupil. „Mám jednu svatbu za sebou a nebylo mým snem se ženit podruhé, na druhou stranu Tereza ji nikdy nezažila, takže bude-li na tom trvat a bude-li to na seznamu úkolů, tak svatba bude, ale třeba mě nechce, že jo,“ ujišťoval se u své partnerky nenápadně moderátor. Ta má ale zdá se jasno. „To víte, že ho chci,“ odpověděla rozhodně na otázku moderátorky Tereza. Dokonce už padlo i téma děti. Padesátiletý novinář už v minulosti řekl, že by děti chtěl a zdá se, že se u něj nic nezměnilo. „My bychom chtěli, když pánbůh a příroda dá,“ uzavřel.

Sdílejte článek
Štítky rodina svatba přítelkyně Honza Dědek Tereza Cibulková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.