Celebrity

26. května 2022 06:01

David Laštovka

Herec Martin Zounar o své první plánované svatbě. Za družičky půjdou psi

Show Jana Krause (15) - Martin Zounar

V mládí býval idolem žen, přesto tu pravou, s kterou by dokráčel před oltář, dlouho nemohl najít. Až před čtyřmi lety mu do života vstoupila o dvanáct let mladší psycholožka Kateřina, s níž to vypadá velmi vážně. Martin už ji požádal o ruku, ale svatbu museli několikrát odložit. Ve svých pětapadesáti letech je tak stále svobodným mužem.

Osudovou ženou herce Martina Zounara byla producentka Simona Brdičková, s kterou má třináctiletou dceru Claudii. Ta svého slavného otce rozhodně nezapře, a dokonce už si zahrála i v oblíbeném seriálu Slunečná TV Prima, který trhal divácké rekordy.

Po Simoně měl Martin několik vztahů, které ovšem pokaždé skončily krachem. Až před čtyřmi lety se na něj usmálo štěstí, když se seznámil s psycholožkou Kateřinou, která má z předchozího vztahu také dceru. Klape jim to spolu a co nevidět by se měli brát. Jak pro Zounara, tak jeho snoubenku to bude první svatba, takže svůj velký den mají do detailu naplánovaný a chtějí si ho maximálně užít. „Seznámili jsme se díky našim pejskům, takže nám půjdou i za družičky, spolu s našimi dcerami Claudií a Sofií,“ prozradil deníku AHA! herec.

Shodil téměř dvacet kilo. V jídle si nic nezakazuje

Kvůli pandemii koronaviru však museli svatbu několikrát odložit. „Před třemi lety jsme měli už termín, všechno bylo objednané. Kačka měla dva dny před zkouškou šatů. Jenže přišel covid. Veškeré přípravy se zbořily jak domeček z karet. Tak jsme si řekli: dobře, do roka a do dne. Jenže přišla druhá vlna,“ popsal v rozhovoru pro deník Blesk. Dojde na svatbu v letošním roce, kdy už veškeré restrikce spojené s covidem odpadly? Nechme se překvapit.

Martin Zounar, jehož matkou byla lékařka Marta a otcem herec Miroslav Zounar, který se nejvíce proslavil rolí předsedy Rádla v komediích Slunce, seno..., bojoval dlouhá léta s nadváhou. V loňském roce se však s nadbytečnými kily rozhodl zatočit a svěřil se do rukou odborníka. Upravil jídelníček, začal sportovat a výsledek se dostavil. Shodil už skoro dvacet kilo. Nejdůležitější podle něj je hlídat si kalorie. „Jakmile si něco zakážete, je to špatně. Důležité je to rozfázovat, aby člověk mohl jíst i večer. Co tělo dostane, to v rámci aktivit i spálí,“ má jasno oslavenec.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.