Moderátor Petr Vojnar zatočil s ledvinkou tuku u pasu. Liposukci břicha netají

Bolestivá liposukce Petra Vojnara: Zvažoval by někdy další plastickou operaci?

Petr Vojnar ani po letech nelituje bolestivé plastické operace, o níž se tehdy hlavně u mužů moc nemluvilo. Co vedlo na pohled vždy štíhlého moderátora k celkem radikálnímu chirurgickému zákroku?

„Mám rád dokonalost, takže jestli do jara nedám špeky pryč, budou to za mě muset vyřešit doktoři,“ nechal se slyšet před jedenácti lety Petr Vojnar (46), kterého zviditelnily pořady Nikdo není dokonalý nebo Sbal si mě. „Tlusté břicho považuji za nechutnost, takže zvažuji liposukci,“ odhalil pak například Šípu.

Ani s odstupem let moderátor, o kterém se v poslední době často psalo jako o partnerovi Lucie Vondráčkové, svého rozhodnutí nelituje. Ploché břicho má rád a uvědomuje si, že bez operace by ho nejspíš už dávno neměl.

V rozhovoru s herečkou Kateřinou Marií Fialovou o vysněné kráse Vojnar znovu vysvětlil, proč do liposukce břicha šel. „Kvůli sobě. Tehdy jsem dostal hezkou roli v seriálu Vyprávěj, a když jsem se byl podívat na svůj první take, jestli jsem ,byl dobrej', tak jsem si všiml, že mám pod tričkem takovou ledvinku… a zbytek natáčení už jsem se soustředil jenom na to, abych zatahoval břicho a ne na to, jestli správně hraju,“ popsal upřímně zásadní impuls, který ho dotlačil k zákroku plastických chirurgů. Hubnutí ani cvičení prý na břišní špíček nezabralo.

Vojnar: Kdyby mi někdo řekl, jak je liposukce bolestivá, nešel bych do toho

„Měl jsem takové období – dva nebo tři roky – kdy se mi nechtělo nic dělat. Takové punkové období. Hodně jsem alkoholoval, jedl a nic nedělal,“ uvažoval o příčině nechtěné tukové vrstvy. „Jediná varianta byla, že se to musí odříznout. Tak jsme to odřízli,“ konstatoval o zákroku s tím, že „kdyby mi někdo předem řekl, jak je to bolestivé, tak bych na to nešel“. Nato barvitě popsal nejrůznější vpichy, nářezy kůže a vysávání inkriminované partie, včetně následných týdnů rekonvalescence, kdy se s ohledem na silné bolesti bál i mírně zakašlat.

Petr Vojnar vylepšení nikdy netajil. Jeho liposukce měla dokonce velkou reklamu v médiích. „Abych to měl zadarmo, proběhlo to jako barter,“ vysvětlil ještě otevřeně v rozhovoru, jak odstranění svého nedostatku šikovně zobchodoval.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.