Celebrity

29. března 2022 14:15

Zuzana Schneidewind

Modelka Silvia Kucherenko si nechala rozpustit kačeří rty. Krásu už vnímá jinak

Proč si Silvia Kucherenko nechala rozpustit své obrovské rty?

Právě napumpované rty Silvii Kucherenko (38) vynesly značnou mediální pozornost a přes půl milionu sledujících na sociální síti. Najednou se ale svého pěstěného klenotu vzdala. Dnes za ním zůstává už jen jedna velká otázka: Proč takovou radikální změnu učinila? To a více o proměně vzhledu prozradila v exkluzivním rozhovoru s herečkou Kateřinou Marií Fialovou.

Silvia Kucherenko se profiluje jako modelka. „Fotím pro Instagram… Studuji na vysoké škole a v první řadě jsem máma,“ objasnila v otevřeném rozhovoru s herečkou Kateřinou Marií Fialovou na téma vysněná krása o současné životní náplni. Tu hodně přizpůsobuje výchově milovaného jedenáctiletého syna Alexandra. Vloni se rozvedla s podnikatelem ukrajinského původu Sergejem Kucherenkem (50), který si momentálně odpykává trest ve vězení, a na vše je více či méně sama.

Kačeří zobák i kandidátka na prezidentku Slovenska

Především na sociální síti je i tak Kucherenko sledovanou kontroverzní modelkou, která se před několika lety na Slovensku proslavila dnes již legendárními gigantickými rty. Bulvární média o nich hojně psala jako o „kačeřím zobáku“. Zájem veřejnosti na sebe strhla i v roce 2018, kdy se na Instagramu nechala slyšet, že by ráda kandidovala na prezidentku Slovenska.

„Počet kandidátů denně rozhodně stoupá, tak proč bych nemohla i já kandidovat. Při mém počtu půl milionu followers na Instagramu nebude těžké nasbírat patnáct tisíc podpisů na petici. To dám levou zadní,‘‘ rozepsala se ve svém provokativním příspěvku Kucherenko s tím, že „jediný problém je, že nesplňuji věkový limit – nemám 40 let“.

Silvia Kucherenko očividně provokuje (provokovala?) ráda a reakcemi v komentářích pod příspěvky se určitě i dobře baví. O své dokonalé postavě také vždy tvrdila, že je dílem přírody, stejně jako její dnes už bývalé mega pysky. K těm si podle videí dopomohla jen pravidelnými masážemi syrovou cibulí.

Současná Kucherenko má raději přirozenost

Pojďme ale do současnosti, v níž Silviia už vypadá jinak a ani již nezastírá určité zkrášlovací zákroky na svém těle. Co za jejím návratem k větší přirozenosti stojí? „Prostě jsem se jednoho dne probudila a řekla si, že to fakt není pěkné a že to musí jít pryč,“ odpovídá upřímně. Po nepříjemném a bolestivém zákroku je již necelé dva roky a stále se dodané výplně zcela nezbavila. Ani jednoho rozhodnutí prý ale nelitovala.

Přehnané množství výplně a nadužívání estetických technik však dnes nechává podstatně mladším. Sama se naopak vydala cestou přirozenosti. „Uvědomila jsem si, že jsem máma, že bych měla vypadat vážněji… Už mám strašný respekt před čímkoliv, už se i bojím. Mám si něco pokazit zbytečně? Člověk musí najít nějakou rovnováhu a být spokojený sám se sebou,“ promlouvá nyní moudře a vyrovnaně Silvia Kucherenko, které méně kyseliny ve rtech rozhodně velice sluší.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.