Celebrity

31. března 2022 14:40

redakce Prima Ženy

Potvrzeno! Lucie Vondráčková a Petr Vojnar se rozešli. Co způsobilo konec vztahu?

Lucie Vondráčková o novém klipu i možné lásce

A je to oficiální. Moderátor Petr Vojnar přiznal rozpad vztahu se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou. O problémech páru se spekulovalo už dlouhé měsíce, přesto ale stále vyráželi společně na akce a tvářili se, že je vše v pořádku. Nyní ale známe pravdu, tahle láska už je minulostí.

Rozkódovat vztah Petra Vojnara se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou nakonec nebylo tak složité, jak tomu většinou u ostatních celebrit bývá. Moderátor si zkrátka změnil stav na Facebooku na svobodný a bylo jasno. S dotazem, jak vlastně k rozpadu vztahu došlo, pak jako první přišel server Extra.cz.

„Když se ptáte, tak ano. Nějakou dobu už se nevídáme. Ale je to soukromá věc, víc k tomu říkat nechci,“ sdělil po otázce na to, jak se věci mají, Vojnar. Pak nicméně pokračoval: „Na začátku vztahu a vůbec celkově jsem byl vždy ke všem přátelský, upřímný a otevřený, ale v poslední době a speciálně v tomto případě mi to moc štěstí nepřineslo. Možná někdy v budoucnu,” dodal trochu tajemně na závěr moderátor, který je nyní po roce opět singl. Může tak za rozchod jen smůla?

Přitom ještě zkraje roku to vypadalo, že se veškeré spekulace o vztahových problémech pletou. Vondráčková se totiž s Vojnarem objevila v pořadu Máme rádi Česko, kde předvedli, jak jsou skvěle sehraní. Ostatně i sympatický moderátor tehdy mluvil docela jinak.

„V soukromém životě se mi daří dobře. Jsem spokojený a šťastný. Všechno je tak, jak má být. A Lucie Vondráčková je téma, které nechci řešit. Dneska ještě ne. Až uznám za vhodné, že je to dobře,“ prozradil serveru Super.cz koncem února. Zjevně tam ale nějaké problémy přece jen byly, a pár se tak nyní nadobro rozešel.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.