Celebrity

25. března 2022 18:45

Anna Fedorov

Lucie Vondráčková o rozvodu: Jako těžký otřes mozku. Jak to má s novou láskou?

Nenechte si ujít Lucii Vondráčkovou v pořadu Povídej

Rozvod s Tomášem Plekancem byl pro Lucii Vondráčkovou velice bolestným. V rozhovoru s moderátorkou Radkou Červinkovou ho dokonce přirovnala k těžkému otřesu mozku. Dnes už se s rozpadem rodiny vyrovnala a považuje to za uzavřenou kapitolu. Známá zpěvačka promluvila také o narušených vztazích s její tetou Helenou Vondráčkovou.

„Rozpad rodiny byl pro mě jako těžký otřes mozku. Tehdy se mi zhoupla půda pod nohama,“ přiznala v pořadu Povídej Lucie Vondráčková. Se známým hokejistou tvořila pár od roku 2011. Na svět s ním přivedla dva syny, Matyáše a Adama. S Plekancem vypadali jako ideální rodina, po sedmi letech manželství ale přišel konec. Odloučení oznámili na sociálních sítích.

„Rád bych Vás informoval o ne zcela veřejných věcech. Já s Lucií bychom Vám chtěli oznámit, že po vzájemné domluvě jsme došli k závěru, že v našem vztahu již dále nebudeme pokračovat. Přesto se budeme snažit zůstat těmi nejlepšími rodiči pro naše dva syny Matyáše a Adama,“ napsal tehdy na svém Facebooku hokejista Plekanec.

Vondráčková nesla rozchod velmi těžce, manželé si tehdy nemohli přijít ani na jméno. Rozvodové řízení se táhlo ještě dlouhou dobu kvůli majetkovému vyrovnání. Po roce se manželé rozhodli zakopat válečnou sekeru a vyhlásili příměří. Podle deníku Aha byl jejich rozvod v Kanadě oficiálně potvrzen v roce 2019, v Česku až o rok později. „Čas je skutečně mocný… Ale už bych se k tomu nevracela. Máme dobré vztahy a nakonec se vše vyřešilo. To čeho jsem se bála nejvíc, že to ovlivní naše kluky, jsme vybalancovali. Je to pro mě taková Pandořina skříňka, kterou jsem zavřela a nazdar,“ prohlásila zpěvačka.

Vondráčková již od rozvodu navázala několik známostí. Naposledy se hovořilo o jejím vztahu s moderátorem Petrem Vojnarem. Jak ale zpěvačka přiznává, problém jí nedělá ani samota. „Nejsem schopna jít ze vztahu do vztahu. Ani si nemyslím, že je třeba mít partnera za každou cenu. Umím být sama. Toho pravého nehledám,“ přiznala Vondráčková, mezi jejíž hity patří Vzkaz v láhvi či píseň Hvězdy.

Nejdu hlavou proti zdi

Vondráčková s moderátorkou Radkou Červinkovou pohovořila také o vztahu s její tetou, známou zpěvačkou Helenou Vondráčkovou. „Jsme příbuzné, ale jinak jsme se už dlouho neviděly, přibližně 20 let. Tak nějak nám to osud zařídil,“ prohlásila.

A přestože jsou příbuzné, nemá potřebu se s ní setkat. „Popravdě jsem o tom už dlouho nepřemýšlela. Každá jdeme tou cestou, kterou jsme si vybraly a kterou nám osud dopřál. Nejdu hlavou proti zdi. To není můj styl,“ uzavřela Vondráčková. Celý rozhovor sledujte v neděli 27. března v pořadu Povídej ve 21:30 na CNN Prima NEWS.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.