Celebrity

28. března 2022 18:15

Anna Fedorov

Tetu Helenu jsem neviděla 20 let, přiznala Vondráčková. Usmiřovat se ale nehodlá

POVÍDEJ (9)

Svou slavnou tetu Helenu neviděla Lucie Vondráčková už pěknou řádku let. Schůzku s ní prý ani neplánuje. „Nejdu hlavou proti zdi. To není můj styl,“ řekla v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

Neshody v její rodině vyvrcholily před 19 lety, kdy se Helena Vondráčková provdala za podnikatele Martina Michala. Proti sňatku byli tehdy její otec i bratr Jiří Vondráček, tatínek Lucie. Helenin bratr považoval podle webu webu Extra.cz nastávajícího ženicha za „vypočítavého gigola, který manželstvím s jeho sestrou sleduje vlastní zájmy“. Vztahy v rodině se poté zřejmě zpřetrhaly napříč generacemi. S Helenou kromě jejího bratra nemluví ani neteř Lucie.

„Helena je moje teta, to je náš příbuzenský vztah. Ale jinak jsme se už dlouho neviděly, přibližně 20 let. Tak nějak nám to osud zařídil,“ prohlásila v pořadu Povídej 42letá Vondráčková.

Těžkou hlavu si z toho ale zřejmě nedělá a o schůzce se slavnější zpěvačkou ani nepřemýšlí. „Popravdě jsem o tom už dlouho nepřemýšlela. Každá jdeme cestou, kterou jsme si vybraly a kterou nám osud dopřál. Nejdu hlavou proti zdi. To není můj styl,“ uvedla Lucie Vondráčková, mezi jejíž hity patří například píseň Vzkaz v lahvi či song Ty jsi ten nej.

Na komplikované rodinné vztahy si už zřejmě zvykla i popová diva Helena Vondráčková. V rozhovoru pro deník Nový čas před lety řekla, že ji celý incident mrzí, usmiřovat se ale neplánuje. „Jsem přece dospělá ženská, kdo mi má co do života říkat? Bratr to nepochopil a myslím, že už to ani nepochopí. Je to pořád na bodě mrazu a je mi to líto,“ prohlásila. „Co můžete dělat? Tady není žádné východisko. Udělala jsem pro to maximum a víc už proto udělat nemůžu,“ dodala.

Teta pro ni byla vzorem, sama ale zpívat nechtěla

Lucie Vondráčková se narodila do umělecké rodiny, a tak není divu, že se na scéně pohybuje už od dětství. Jako herečka se objevila v řadě filmů a pohádek, na kontě má také několik hudebních alb. Mnohé její písně vznikaly v tandemu s rodiči – matka Hana Sorrosová psala texty, otec Jiří Vondráček skládal muziku.

Vzorem pro ni byla kromě rodičů také její teta Helena. Nikdy se s ní prý ale nesrovnávala. „Cestu zpěvačky jsem si nevybrala. Vystudovala jsem herectví a deset let působila v divadlech. Zpívání se dělo takříkajíc podél cesty. Proto mě ani nikdy nenapadlo srovnávat se s velikány české pop-music,“ uzavřela Lucie. Na celý rozhovor se můžete podívat ve videu v úvodu článku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.