Bezmezný vděk: Bolestivé operace znamenaly pro matku s dcerou terapii duše

Vysněná krása (2) - První reakce Romany s Monikou na velkou proměnu

Za cestou k vysněné kráse v případě Moniky a její maminky Romany stálo něco mnohem niternějšího, než jen touha po estetickém vylepšení těla a omlazení. O to emotivnější byl závěr jejich příběhu, na jehož začátku stálo domácí násilí a intenzivní psychické týrání manžela a otce alkoholika.

Že změna vzhledu může fungovat na pochroumanou lidskou duši jako lék, demonstroval další díl časosběrné docu reality show, v níž odhalila svá letitá trápení matka s dcerou. Trauma, jež si mladá strážnice Monika nesla jako zátěž z dětství, ji nakonec dohnalo do náruče plastického chirurga a její maminku na dentální kliniku. Výsledek celkové proměny těchto žen, při níž nestačilo opravit jen pár detailů, lze označit za takřka neuvěřitelný!

Vzhledem k prožitkům s otcem alkoholikem mu nechtěla být podobná. Sama se tedy rozhodla jít doslova s kůží na trh a přihlásila se do pořadu Vysněná krása, který můžete sledovat v pondělí večer na Primě nebo na iPrima.cz. Spolu s Monikou mohli diváci procházet všemi zákroky, jako jsou plastická operace nosu nebo zvednutí povislých prsou.

Když se obě ženy poprvé uviděly po velké úpravě plastickými chirurgy a po zásahu stylistů a kadeřníků, přišel šok. Ten vystřídala slova chvály a slzy dojetí. Katarze emocí nenechala v klidu moderátorku show Alici Bendovou ani režisérku pořadu Kateřinu Průchovou. „Moničina motivace – nos po otci, který jí připomínal nešťastné dětství – byla velmi silná, a hned jak se nosu ,zbavilaʽ, se neuvěřitelně proměnila. Všechno to z ní spadlo a vnímala jsem, že pro ni bylo natáčení jako terapie. Tím, že o traumatu mluvila, se ho pomalu zbavovala a nakonec se s tím, co bylo, smířila a stal se z ní úplně jiný člověk,“ vzpomíná na natáčení prostoupené emocemi Průchová.

„Manžel i děti byli v úžasu. Hezky se to poslouchá, jak nemají slov. A díky operacím jsem získala sebevědomí. Dali jste mi nejen vnější vysněnou krásu, ale i tu vnitřní. Za to vám děkuji,“ popsala první pocity Monika a rozplakala se dojetím.

Gallery

Načítání assetu selhalo, chyba sítě.

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.