Reakce Pavlíny po zákroku plastických chirurgů: Panebože, to jsem já?

Vysněná krása (2) - upoutávka

Časosběrná docu reality show odhalila nejen trápení jedné odvážné ženy, ale rovnou s nimi spolu s vybranými specialisty i zatočila. Jak velká proměna paní Pavly dopadla?

Připomeňme, že sedmatřicetiletá manažerka Pavlína před celým světem skrývala tajemství v podobě převisu břicha, kterého se jí nepovedlo po porodu zbavit. Přestože zhubla, kůže zůstala nepružná a diety ani cvičení na povolené břicho nezafungovaly. Dvanáct let se trápila a z povoleného břicha si postupně vybudovala tíživý mindrák. Když se rozhodla jít doslova s kůží na trh a přihlásila se do časosběrného pořadu Vysněná krása, který můžete sledovat každé pondělí večer na Primě nebo online v archivu iPrima.cz, zdaleka netušila, jak velkou proměnou nakonec projde.

O to větší bylo její překvapení, když se po chirurgickém zákroku – abdominoplastice břicha – postavila před zrcadlo. „Cítím se úžasně oproti tomu, jak jsem se cítila předtím. Faktem je, že jsem ženská a vždycky budu mít nějaké problémy s tím, jak bych chtěla vypadat, ale to už je jen maličký krůček k té vysněné kráse. Jsem ráda, že jsem do Vysněné krásy šla, nelituji a šla bych do toho znovu. Kdybych se teď na základě zkušeností měla rozhodnout a čas se vrátil, určitě bych do toho zase šla,“ popsala své dojmy a dodala: „U zrcadla mi jen v dobrém slova smyslu běželo hlavou: ‚Panebože, to jsem já?‘ A vím, že postavu ještě musím dopilovat, ale i s tím malým detailem – jsem krásná.“ Takto pozitivně o sobě na začátku natáčení rozhodně nemluvila.

K nepřehlédnutelnému vylepšení Pavlíny má co dodat také její partner, který využil nabídky a nechal si upravit zuby. Jednak nechtěl být vedle své ženy ošklivý a navíc dokonalé zuby potřebuje i kvůli pracovním schůzkám. S výsledkem je po všech stránkách spokojený. „Každý chlap je šťastný, když je jeho žena šťastná. Potom je ten život hezčí, samozřejmě. Pavlína je nádherná,“ rozplýval se.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.