Pohledná Romana na noc odkládala chrup do sklenky. Nové zuby jí vrátily sebeúctu

Vysněná krása (2) - upoutávka

Tato šik žena s přirozenou blond hřívou chvílemi evokuje celebritu. Ovšem do té doby, než se usměje a odhalí zubní protézy. Nasazovací „babiččiny klapačky“ jí navíc připomínají tíživé období po boku muže, jenž ji spolu s dcerami tyranizoval. Smutný příběh Romany má ale dobrý konec!

Romana Živcovcová postupně přišla o většinu svých zubů a vyfasovala zubní náhradu. Přesně takovou, která leckdy strašila děti na návštěvě u babiček a dědečků, dlející ve sklenkách na jejich nočních stolcích.

Prožila ponižování i domácí násilí

Šokující pravda o životě Romany vyšla najevo během natáčení docu reality Vysněná krása, kam se původně přihlásila její dcera Monika. Když se ale jeho autoři seznámili s osudem celé rodiny, neváhali a ke splnění snu pomohli také Romaně. „Ty si taky zasloužíš být šťastná,“ přála mamince Monika poté, co prošla hned několikanásobnou proměnou. „V mých letech na tom už tolik nezáleží. Strašně moc ti to sluší. Fakt ti to přeju, mít se líp než já. Vy jste mě držely nad vodou,“ děkovala pak ještě s dojetím dceři za období, na které obě chtějí zapomenout.

Boj o zuby a vlastní hrdost

Romana se sice provdala za fajn muže, jeho chování ale během let značně proměnila přemíra konzumace alkoholu. Manželovy převážně večerní tyranské výpady se na Romaně i dcerách nakonec podepsaly nejen trýznivými vzpomínkami, které nelze vyhnat z hlavy, ale i nízkým sebevědomím a zdravotními problémy. V případě Romany vyústily v boj o zuby.

Romaně se chrup začal kazit již v osmadvaceti letech, po porodu prvního dítěte. Zubař jí tehdy obrousil horní zuby a nasadil na ně náhradu. Ani ta jí ale v ústech dlouho nevydržela. „Manžel byl pravák. Když občas dostanete pár facek, zuby se na té straně začnou víc kazit,“ popsala smířeně šokující soužití s nevypočítatelným alkoholikem.

Následky snížily její sebevědomí na minimum. „Když si zuby dáváte do skleničky, připadáte si jako babka…,“ konstatovala smutná Romana v pořadu Vysněná krása, který můžete vidět v pondělí večer na Primě. Optimismus ve smutné dámě probudí až chvíle, kdy usedne do zubařského křesla na specializované dentální klinice.

S ohledem na velkou proměnu přestala po letech kouřit. Během složitého zákroku se i tak vyskytnou problémy. Spodní dáseň například vyloučila dva implantáty a bude se muset čekat na celkové zhojení kosti. „Musím vydržet a nevzdat to,“ neztrácela však do poslední chvíle naději na změnu Romana. A čekání se vyplatilo, jak uvidíte.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.