Hanychová si miminko nadělí k narozeninám. Soukup prozradil termín porodu

Modelka Agáta Hanychová (37) se svým novým partnerem, mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, očekává příchod nového potomka na svět. Nastávající otec nyní prozradil, kdy se má miminko narodit.

Influencerka a modelka Agáta Hanychová má z předchozích vztahu dvě děti. Dceru Miu (5) s hercem Jakubem Prachařem a syna Kryšpína (11) s podnikatelem Miroslavem Dopitou. A jak se říká – do třetice všeho dobrého. Se svým o šestnáct let starším partnerem počali miminko po pár týdnech vztahu, podle Agátiny matky Veroniky Žilkové (60) se ale jednalo o plánované a vytoužené dítě. „Pan Soukup si miminko velmi přál,“ sdělila herečka webu ŽivotvČesku.cz.

Vztah s Jaromírem Soukupem Agáta Hanychová potvrdila letos v červnu:

Netrpěliví fanoušci už očekávají termín porodu, který nakonec prozradil sám Soukup. Mělo by to být na jaře kolem narozenin Hanychové, která je slaví 28. dubna. „Jestli to bude na narozeniny, den před narozeninami nebo dva dny po, to neví nikdo, snad jen ten nahoře. Nepochybně se dítě narodí plus minus týden či dva okolo jejích narozenin, což tedy budou dvě oslavy dohromady,“ prozradil natěšený tatínek webu Sedmička. Jaromír Soukup má z předchozího manželství s ekonomkou Monikou Drlíkovou také dvě děti – syna Lukáše (27) a dceru Natálii (22).

V minulosti se už známá rebelka vyjádřila také k otázce porodu a svatbě. V obou věcech má jasno – Soukupa chce v porodnici i u oltáře. „Jen ať si to vyžere,“ sdělila Agáta s humorem během živého vysílání na Instagramu. Svým fanouškům také prozradila, že by se ráda stala paní Soukupovou a svatbu by ideálně stihla ještě před narozením miminka. Dodala však, že toto rozhodnutí není na ní. Vysloví se její vyvolený Jaromír Soukup už brzy?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.