Marek Ztracený se rozloučí velkým koncertem. Rázně popřel, že by byl vážně nemocný

Marek Ztracený složil píseň k seriálu Pálava

Zpěvák Marek Ztracený (37) v neděli oznámil, že chystá poslední koncert v Praze a pak přestane na nějaký čas veřejně vystupovat. To je rozhodnutí, které výrazně zaskočilo řadu fanoušků. Veřejnost se začala strachovat, co za tímto zásadním rozhodnutím stojí. Oblíbený zpěvák v pondělí ráno fanoušky uklidnil, že za jeho velkým krokem nestojí nic negativního.

V červnu příštího roku se uskuteční poslední koncert Marka Ztraceného. Umělec ohlásil, že pak si dá od veřejného vystupování dlouhou pauzu. Podle zpěváka dne 17. června na koncertu v Edenu vyvrcholí dlouhá cesta, která ho přivedla na vrchol české populární hudby.

Oblíbený interpret nechtěl zatím sdělit, co ho k jeho rozhodnutí vede. Mezi fanoušky se ale ihned po tomto oznámení začaly rojit spekulace, že zpěvák tak učinil ze závažných rodinných či zdravotních důvodů.

Redakce Prima Ženy Marka Ztraceného v pondělí dopoledne telefonicky kontaktovala s dotazem, zda může alespoň fanoušky uklidnit, že za jeho rozhodnutím nestojí nic negativního. Mezi některými fanoušky a fanynkami se totiž během pár hodin rozjely opravdu divoké spekulace. Marek ihned všechny uklidnil, že po zdravotní stránce se cítí skvěle.

„Je to samozřejmě úplný nesmysl. Jsem v plné síle, jsem v plné kondici. Mám připravenou spoustu písniček. Do koncertu v Edenu budu ten nejvíce aktivní zpěvák na celém světě. Informaci jsem dal proto, aby to lidé věděli, aby nebyli třeba pak naštvaní a neříkali, že kdyby to věděli, tak by na koncert přišli. Hlavní informace je o tom, že bude koncert, ta hlavní informace nemá být o tom, že na pár let přerušujeme veřejné vystupování. Ta neuvěřitelná patnáctiletá cesta vyvrcholí v Edenu a věřím, že pak časem za pár let se zase budou dít velké věci,“ uvedl Marek Ztracený pro web Prima Ženy.

Podle zpěváka se na koncertu v Edenu uzavře jedna velká a dlouhá éra. Půjde o vyvrcholení jeho dosavadní kariéry. „Ta neuvěřitelná cesta od malých sálů, kde stálo dvacet lidí, přes čtyři vyprodané O2 arény a další haly a přes Tour de léto 2 by měla vyvrcholit právě v pražském Edenu,“ dodal Ztracený.

Dámy a pánové, je to tady ! 🥳 Dneškem se vydáváme na nejspíš nejdůležitější cestu našich hudebních životů a já bych vás...

Posted by Marek Ztracený on Sunday, October 9, 2022

Svůj dosud největší koncert na ideálně vyprodaném fotbalovém stadionu chce Marek uskutečnit v polovině června příštího roku. Doufá proto, že zatímco po celé roky jezdil on napříč Českou republikou za svými fanoušky, nyní to bude naopak, Marek se těší, že fanoušci z celé republiky přijedou za ním do Prahy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.